Сергей Притула: "Маша Єфросиніна – світська левиця, а Оля Фреймут більш витончена"

Сергей Притула:

Телеведущий ответил на вопросы онлайн-конференции, организованной TV.UA, "Комсомольской правдой" в Украине" и еженедельником "ТелеСемь".

- Сергію, дуже хотілося б знати про ваше особисте життя. Наскільки мені відомо, у Вас є дружина та синочок. Чи вистачає Вам часу на виховання сина та якими якостями він наділений вже зараз? Чи задоволена дружина Ввашим теперішнім ритмом життя?

- На сім’ю часу не дуже вистачає. І на сина теж мало часу. Зараз Дмитру Сергійовичу вже два роки и один місяць.  Зараз в нього йде становлення як мужчини. Не просто як дитини, а дитини чоловічої статі. Зараз ще той час, коли він поки не вміє брехати, приховувати… Малий надзвичайно впертий. При чому він взяв впертість від обох батьків. Від нього дуже важко почути слово "вибач". Він може показати своєю поведінкою, що шкодує про зроблене, але сказати вголос не може. Я не знаю, що із цим робити. А взагалі малий дуже тішить. Сьогодні о четвертій ранку він розбудив нас із дружиною прекрасною тирадою.  Стоїть в своєму  ліжку и каже: "Дуже! Дуже темна нічка. Треба дивитись тачки". "Тачки" - це у нас любимий фільм.  Така мультяха, яка допомагає нам з дружиною. Вмикаємо для сина і можеме родбити свої справи. Взагалі син найбільша потіха в житті. Але я приходжу, коли малий ВЖЕ спить, а уходжу, коли він ЩЕ спить. Після нового року ситуація, можливо, зміниться. І я зможу більше часу приділяти сім'ї.

- Кто ваша жена по образованию? Она уже вышла на работу или сидит в декрете?

- Моя дружина економіст. Ми обидва закінчили Тернопільську Академию господарства. Я закінчував "Фінанси і кредит", а дружина – Інститут міжнародного бізнесу і менеджменту. Випускники цього інституту завжди ходили із такими задраними носами. Дружина – менеджер підприємств. Зараз у декретній відпустці. На роботу планує вийти навесні. Не хочеться віддавати сина в садо зараз – у період грипів, ОРЗ і такого іншого. Краще вже навесні.

- Если у тебя появляется выходной, чем занимаешься? Как расслабляешься?

Якщо не сон, то є пара варіантів. Ніщо не розслабляє так, як спілкування з друзями. І це також забирає мій час, який міг би бути відданий сім’ї. Але я тішуся, що моя дружина прекрасно розуміє, наскільки важливо мені розвантажити голову і не нести ряд проблем у сім’ю. Мені простіше розказати це друзям, які теж працюють у сфері шоу-бізнеса, можеть щось порадити, чимось поділитися. І я прихожду додому вже повністю позбавлений будь-якого негативу.<tv:MultimediaArticle MultimediaID="240113" ServerSize="240x180" Description="&quot;Прийшов голий на відкриття магазину&quot;" Border="0" Align="right" VerticalPadding="10" HorizontalPadding="10" MultimedaType="1" runat="server"></tv:MultimediaArticle>  

Другий вариант - я страшний кіноман. Йдемо із дружиною у кінотеатр. Неважливо який фільм. А ще страйкбол. Я зараз сохну. На найближчих вихідних гра у Тернополі. Але у неділю треба вести "Україна сльозам не вірить". Тому доведеться чекати весни.

- Вы легко нашли общий язык с Машей Ефросининой? Кто вам больше нравится - она или Фреймут? Почему?

- Дві непорівняльні між собою жінки. Це те саме, що зрівнювати BMW із міні-купером. Я називаю тачки, на яких обидві їздять. Правда, одна їздить, а інша хоче їздити. Обидві красиві жінки.  Дивуюсь, чому титул найкрасивішої жінки ще й досі не дістався  Маші Єфросиніній. Вона справжня світська левиця, одна із законодавиць мод.  А Фреймут… Вона, можливо, не така пафосна (в хорошому розумінні цього слова, не подумацте поганого – Єфросиніна теж дуже нормальна у цьому розумінні жінка). Ольга більш витончена в сенсі певного аристократичного лоску. Можна сказати, Фреймут – людина, яка народилася не в той час и не в тому місці…

- Ты бы снялся для журнала обнаженным? Это вопрос денег или есть еще какие-то ограничения?

- Ніколи гроші не стояли на першому місці. Я консерватор по натурі. Епатажні речі мені не до снаги. Одного разу в Тернополі зайшов на відкриття магазину голий. І другий раз бігав голий в Кургаді , коли знімали про Марічку і Антона. 

-  Как вы оцениваете свою работу телеведущего? Вам есть куда еще развиваться дальше? и если да, то как вы планируете это делать? 

- Звичайно є куди рости. Я позитивно оцінюю динаміку и тенденції своєї роботи як телеведучого. Підйом багато чого дав в сенсі прямого ефіру. І тепер не страшно виступати на більш масштабних проектах, як наприклад "Україна сльозам не вірить". Розвиватися хочеться. Через деякий час хотів би зосередитися на продюсерскій роботі. Подобається щось вигадувати впроваджувати… <tv:MultimediaArticle MultimediaID="240114" ServerSize="240x180" Description="В 4 утра &quot;у темну ніч&quot; сын разбудил смотреть &quot;Тачки&quot;" Border="0" Align="left" VerticalPadding="10" HorizontalPadding="10" MultimedaType="1" runat="server"></tv:MultimediaArticle>

- Дякую за чесність на телебаченні і за правдиву "Файну Юкрайну". Чи любиш співати українські народні пісні? заспівай щось!

- Я люблю українські народні пісні. Був період в житті, коли, якби не українська народна пісня, я б зашився. Я робив вантажником на фабриці в Лондоні. Мінімум 60 тон треба було розвантажити. И я в якийсь момент, щоб не чокнутись, ходив и співав пісні. Робив власні інтерпретації. 

- В каких социальных сетях ты появляешься? 

- Усім повторюю - я відсутній у соціальних мережах. Єдине, про що я задумався, – це ЖЖ (livejournal). До Лірника заходив на його жж. Побачив, як це працює. Якщо я заведу жж, то ви про це дізнаєтеся. 

- Хто з участників "Україна сльозам не вірить" тобі подобається? 

- Навіть якби хтось подобався, я б не сказав. Є певна симпатія до ряду виконавців, але я її пригнічую, щоб нікого не виділяти. Ми з Педаном залишаємося незацікавленими чуваками. Мені подобаються учасники, які розвиваються. Я подякував Сніжані Єгоровій за виховання доньки Саші. Віталик Таганов… Не кажу, що вин старий, достоін уважения. <tv:MultimediaArticle MultimediaID="240115" ServerSize="240x180" Description="В Лондоне разгружал по 60 тонн под украинские песни" Border="0" Align="right" VerticalPadding="10" HorizontalPadding="10" MultimedaType="1" runat="server"></tv:MultimediaArticle>

- Многие экс-КВНщики записали свои песни,которые ротируются на радио и TV.Сережа,может и вы попробуете? У вас явный потенциал! 

- До багатьох речей я відношусь цинічно и прозаїчно. Я люблю співати - співав в фольклорному ансамблі. Високі ноти взагалі не беру. Ближчим часом записувати нічого не буду. Можу тільки для Олі Фрейму поспівати. Зараз адаптую пісню Анни Герман "Надежда" на українську мову. Коли доведу до завершення, запропоную комусь. Може, Вітя Бронюк з "ТіК" візьме, може, хтось інший.  

- Был ли ты когда-то коротко подстрижен? если да, то когда и почему тебе больше нравится с длинными волосами?

- Я завжди був коротко підстриженим. Волосся відпускав два рази.  Був схожий на пола макартніі у 1969 році. Я був не дома. Пішов все-таки до перукарні. Другий раз відпустив волосся, коли переїхав з Тернопіля до Києва. До речі,  скоро 5 років переїзду в Київ. Останній раз, коли підстригся, це була домовленість з Оксаною Панасівською – генеральним продюсером Нового каналу.  

- Ты работаешь в прямом эфире. Бывали непредвиденные обстоятельства?Как ты с ними справляешся?  

-Зранку в "Підйомі" постійний цирк. Адже у нас є Ольга Фреймут. Якось Олька за 20 секунд до вихіду в ефир поділилась з нами, що не знає, як сказать дочці, що в неї вмерла шин шила. Ми не могли це не винести в ефір. Потім весь ефір над цим підшучували. 

- Скільки часу плануєш працювати у "Підйомі"? І коли будуть нові проекти з твоєю участю? 

- Буду приймати участь в яскравому якомусь шоу. Я і так вже працюю паралельно в 4 проектах нового каналу. Загадувати не хочу. Є вже проект, від якого я видмовився. Є питання з купівлею нерухомості. Потім піде ремонт  і т.д. Тому ще не знаю.

О чем еще рассказал Сергей Притула - читайте ЗДЕСЬ и смотрите ЗДЕСЬ


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK