Зоотрополіс: кожен може стати ким завгодно

Зоотрополіс: кожен може стати ким завгодно
14 березня у кінотеатрі Оскар відбувся прес-показ мультиплікаційного фільму Зоотрополіс. Це історія про те, як, маючи величезне бажання чинити добрі справи та долаючи перешкоди, можна досягнути бажаного, хоч раніше це здавалось практично неможливим.

Події відбуваються у вигаданому місті Зоотрополіс, де разом живуть леви та вівці, кролики та лисиці. Головна героїня - юна Джуді Гопс, якій судилось на власній шкурі відчути, як непросто бути першою кролицею, прийнятою на роботу до поліцейського відділку, де працюють набагато більші та авторитетніші тварини.

Джуді налаштована довести, що розмір не має значення, і за власною ініціативою береться за розслідування злочину. Відважну кролицю не зупиняє і той факт, що у напарники їй дістався підступний лис Нік Крутихвіст, який поступово зі злодюжки перетворюється у друга Джуді.



Читайте також: Зоотрополис: для реалистичности фильма создатели ездили в Африку

Немає сумнівів, що творці картини Байрон Говард, Річ Мур і Джаред Буш мали на меті крізь призму мультиплікації довести і дорослому глядачеві, що найнедосяжніші, здавалось, дитячі мрії можна досягнути, маючи велике прагнення до цього, адже "кожен може стати ким завгодно" - саме так звучить слоган Зоотрополісу. Прем'єра стрічки відбудеться 17 березня.

Дивіться трейлер до мультфільму Зоотрополіс:


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK