Перший екологічний телеканал України "ЕКО-ТВ": екологія + економіка = майбутнє

Перший екологічний телеканал України

Телевізійний канал ЕКО-ТВ є унікальним проектом іформаційно-аналітичного, пізнавального і в певній мірі і розважального телебачення у сфері екології в Україні.

Враховуючі світові культурні традиції телевізійного мовлення, канал "ЕКО-ТВ" розвиватиме у телеглядачів гуманітарне і екологічне мислення, почуття відповідальності кожного за сьогодення, за майбутнє наступних поколінь, за долю країни.

Завдання українського телевізійного телеканалу "ЕКО-ТВ": формувати активну позицію українського глядача, розвивати рівноправний діалог суспільства і влади, відстоювати інтереси суспільства і громадян, інформувати про події в Україні і в світі, надавати необхідні знання у сфері екології, розважати, сприяти гарному відпочинку.

 

Основні напрямки програмної діяльності "ЕКО-ТВ":

-           інформувати широкий громадський загал про еколого - економічні проблеми сучасності,

-           знайомити громадськість із вітчизняним та міжнароднім досвідом боротьби із забрудненням довкілля, з новітніми технологіями і стратегію боротьби з екологічною загрозою людства,

-           орієнтувати населення України на практичні дії по збереженню навколишнього середовища, захисту природних багатств України,

-           доносити громадську думку з актуальних проблем до представників української влади.

 

Програмна політика каналу за своєю загальною філософією є культурологічною, освітньою, економічною, інформативною і нейтрально-політикою.

Проблемно-тематичні напрямки мовлення.

Одне з пріоритетних завдань телеканалу зацікавити глядача ексклюзивним матеріалом, виробити бажання знати більше. ЕКО-ТВ  має на меті висвітлювати такі важливі сфери життя, як екологічний баланс планети, історія та культура , наука та техніка, новітня і народна медицина, природні та рукотворні природні багатства, туризм, традиції, економічні досягнення, життя знакових персон.

Мовлення на телеканалі забезпечується через:

– Підбір високопрофесійного творчого колективу журналістів, продюсерів, менеджерів;

– Створення технічної бази та виробничих умов для реалізації медіа-проектів;

– Забезпечення мовлення сучасною технікою та інформаційними технологіями;

–  Створення мережі корпунктів в регіонах України.

Інформаційно-аналітичне мовлення на телеканалі буде спрямоване на висвітленні, головним чином, екологічної тематики, захисту довкілля , збереженню природних багатств , енергозбереження, збиранню, сортуванню , транспортуванню, переробці та утилізації відходів, світові досягнення, новітні технології, та розробки і негаразди в Україні та світі. Телевізійний телеканал ЕКО-ТВ особливу увагу приділятиме пізнавальним програмам,  таким чином сприяючи інтересам телеглядача до знань у сфері екології. ЕКО-ТВ будуватиме свою програмну політику на коротких, без  коментарів,  інформаційних повідомленнях, новини, інформаційно-аналітичних, екологічних програмах, за участю професіоналів, провідних спеціалістів, учених, знаних в Україні людей, розважальних програм , документальних та художніх фільмах.

Обсяг та структура мовлення: мовлення на супутниковому телевізійному каналі ЕКО-ТВ ведеться державною мовою.

Загальний обсяг програм мовлення телеканалу - 168 годин на тиждень, 24 години на добу, програми українського виробництва – 80%, частка програм власного виробництва складатиме 10%, програми іноземного виробництва – 20%.

Кредо каналу ЕКО-ТВ: інформація подається розсудливо, спокійно, обнадійливо, емоційний вплив на аудиторію досягається розумним виваженим словом, точним аналізом, талановитим кадром.


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK