Кузьма сознался в вуайеризме

Кузьма сознался в вуайеризме

Андрей Кузьменко станет ведущим нового проекта "Нереальні предки" , который стартует на канале ТЕТ уже завтра. Кузьма будет знакомить молодых людей с подставными родителями.

- Ти пам’ятаєш момент власного знайомства з батьками коханої?

- То було ще в школі… Ні… То було після армії… Хоча…

- Зрозуміло. Отже не пам’ятаєш...

- Справа в тому, що ми вчились в одному класі і батьків Свєтиних я знав ще задовго до того, як зрозумів, що ми будемо із нею разом жити. Ми давно ходили один до одного в гості й той процес знайомства, про який ти питаєш, у моєму житті був знівельований і видозмінений.

- У тебе донька підростає. Ще кілька років і приведе хлопця знайомитись…

- Ну... Кілька років – це ти обережно!

- Їй зараз 13?

- Так.

- Ну тобто ще два або три роки - і доросла дівчина...

- Я тебе зараз задушу… Яка доросла дівчина?!

- Ти можеш назвати вимоги до майбутнього хлопця доньки?

- Він не має бути хамом. Він має бути інтелігентний чоловік, з яким я буду мати про що поговорити. Тому Якщо я буду мати про що поговорити, то моя Баська теж знайде із ним спільні теми. Я прекрасно усвідомлюю: те, що я зараз говорю, то є брєд, тому що люди обирають собі абсолютно не того, кого хочуть батьки. Тому я зараз можу наговорити цілу купу всякого. Наприклад, що я буду бігати зі своїм вінчестером і стріляти сіллю їм у дупи. А як воно буде насправді…

- У програмі "Нереальні предки" ти займаєшся підгляданням. А в житті доводилось за кимось підглядати?

- Ну ясно… Кожен проходив через такі етапи і колись підглядав. Я навіть пару разів в житті знайшов це заняття досить цікавим. Одного разу бачив, як дівчина роздягається в очереті. На мій здоровий чоловічий розум – за цим було приємно спостерігати. Та в будь-якому випадку, у мене є якась внутрішня дисципліна і "підглядачка" не переросла в хобі.

- А за тобою колись підглядали?

- Я нещодавно випробував на собі цю ситуацію. Мене спробував розвести один телеканал, та я їх викрив. Помітив камери і сказав: "Ну ви знайшли кого розводити. Ми знімаємо те саме, але крутіше!"

- Що у "Нереальних предках" найкрутіше?

- Те, що витворяють наші актори. Вони дуже висококласні спеціалісти, які не паляться! Я, як лікар за фахом, іноді дуже переживаю за героїв. Але зрештою емоція у людей позитивна. В кінці програми людина радіє з двох причин. Перша – що той дурдом нарешті закінчився, друга – що вона потрапила "в телевізор"!

- Траплялися непередбачувані реакції?

- В одній програмі дівчина почала роздягатись… груди оголила. Режисер тоді ще сказав: "А це вам, хлопці, подарунок на день святого Валентина".

- Ти взагалі любиш розіграші?

- У мене був колега, який страшно любив розіграші. І він робив їх бездоганно, але дуже по-злому. В усьому була присутня якась зневага. Він любив розмалювати людину фломастерами, коли вона спить. Робив це дуже смішно – якісь рожиці, груди виглядали як очі, все було кльово… Тільки фломастер не відмивався. Людина приїздила додому і треба було щось пояснювати. А коли ми розігрували його, то він ледь не плакав. З жалю, з образи, що він не викрив цей розіграш. Врешті мені це набридло і я перестав тим займатися в житті

Смотрите премьеру программы "Нереальні предки" в субботу, 19 февраля, в18:30 на телеканале ТЕТ.

 


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK