Ще вчора непізнаний сайклінг уже завтра стане улюбленцем спортивних киян

Ще вчора непізнаний сайклінг уже завтра стане улюбленцем спортивних киян
Ще вчора непізнаний сайклінг уже завтра стане улюбленцем спортивних киян.

Крутіння педалей  із однодумцями атмосферно нагадує справжню велогонку. Як Тур де Франс чи Вуельта Іспанії, де в кожного є своя нагорода, яку він хоче отримати наприкінці змагання. Тільки тут – це здоров’я і витривалість , відновлення фізичної форми й відшліфовування власного тіла до бажаного стану.

Але, на жаль, природні умови, місцеві дороги і труднощі всілякого роду не завжди дозволяють насолоджуватися захоплюючою атмосферою здорового велосипедного авантюризму протягом усього року. Тому гідною альтернативою стає сучасна сайкл-студія.

Почнем із самого сайклу або ж спінінгу. Це високо інтенсивний, часом екстремальний  вид фітнесу, що сприяє зміцненню всіх видів м’язів, серцево-судинної та дихальної системи.  Він безпосередньо впливає на покращення психічного стану та значно позбавляє нервового напруження завдяки тому, що під час тренування у кров виділяються потужні гормони: серотонін, адреналін, ендорфін тощо.

Аби зрозуміти,  як виглядає тренування, варто  уявити від 10 до 50 спеціальних  полегшених велотренажерів, що набирають швидкість, імітують підйоми та спуски. Крутий фаховий тренер, що задає темп тренування,  крок за кроком проговорює подальші дії. І, звичайно, драйвова музика, під яку виникає шалене бажання рухатися. Єдине, що треба робити – крутити педалі, слухати тренера й не зупинятися.

На перший погляд усе виглядає дуже просто, але на практиці зазвичай складається інакше: перші заняття можуть проходити неймовірно складно, особливо для тих, хто мав довгу перерву в спорті або ж прийшов без фізичної підготовки.

Але люди, що не здаються, регулярно відвідують класи й дослухаються до зауважень, уже через місяць починають бачити перед собою жадану нагороду у вигляді результату. Усе це саме завдяки складності та запальній крутості спінінгу, коли за 45 хвилин спалюється від 300 до 750 калорій, поки ти натхненно, із запалом та насолодою крутиш педалі.

Щодо втоми та виснаження – то можна сказати, що ці два поняття абсолютно не стосуються сайклу. Так, піт буде текти струмками, молочна кислота збиратиметься у м’язах, але ви будете заряджені масою енергії, позитиву та насолодою від кожного проїханого кілометру.

До чого це ми? До того, що вже цього березня в Києві відкриється моно-студія сайклу KRUTI PEDALI  із дуже потужною командою тренерів, гнучким розкладом та зручною системою оплати тренувань з абонементом на обрану кількість занять.

Із кожним роком, оберт за обертом, сайкл стає все популярнішим, аби врешті увірватися у великі міста і зібрати повні зали охочих змінитися на краще. Цієї весни точка неповернення – Київ. Побачимося. Покрутимо.

Більше подробиць шукайте на сторінці у Facebook: www.facebook.com/krutipedali.ua 
та на сайті krutipedali.com.ua 

Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK