"МастерШеф-3": «Я не маю терпіти і мовчати!» – заявил в интервью Анатолий Цуперяк

Вчера, 27 ноября, шоу "МастерШеф-3" покинул Анатолий Цуперяк – один из самых скандальных участников кулинарного проекта. Парень родом из Закарпатской области. Кулинария – мечта и дело всей его жизни. Всё свободное время он проводит на кухне, вопреки воле родителей, которые не одобряют увлечение сына. С какими трудностями кулинар-аматор столкнулся на проекте "МастерШеф", Анатолий рассказал в своем интервью.

Ваш батько негативно ставився до вашого захоплення кулінарією. Як ви думаєте, після шоу «МастерШеф» він змінить свою думку?

– Вони вже змінили думку, оскільки я зумів потрапити на проект «МастерШеф». Коли вийшов в ефір перший випуск програми, вони стали за мене переживати та змінили думку. Зараз батьки мене підтримують з усіх сил і стали на мою сторону.

Що в кулінарії вам дається найважче, а що найлегше готувати?

– Я люблю кулінарію дуже сильно. Але саме традиційну, українську. А також угорську, яка популярна в Закарпатті. Інші мені не до душі. От та ж сама французька.

Що би вдома не готував, все виходить, все смачно. Якщо треба, то я приготую все.

– Більше полюбляю м'ясні страви готувати. Десерти люблю їсти, а готувати – не люблю.

Яку найскладнішу страву вам доводилося готувати в житті та на проекті?

– На проекті «МастерШеф» довелося готувати десерт з тараканів. Оце було найважче... Конкурс – десертне блюдо з тараканів. Тільки подумайте, вони ж на ощупь противні і потрібно було знати, як їх запхнути в той десерт. Я навіть коли його їв, того таракана, у мене усе поперек горла стояло. Але мене Ектор заставив їсти, не мав куди діватись.

Якщо я буду відкритивати ресторан, то їх там точно не готуватимуть. Багато спілкуюсь з людьми, що їм було б до смаку, так всі кажуть, що не їли б блюда з тараканів. В Закарпатті такого не будуть їсти. У нас тут є свої блюда.

Хто з суддів проекту вам подобається найбільше?

– Для мене всі судді однакові. З усіма приємно працювати, все авторитетні для мене, я до всіх однаково ставився. Серед знайомих-глядачів проекту помітили, що Ектор до мне дуже добре ставився, постійно допомагав. Це приємно.

Ви завжди виконуєте настанови Ектора Хіменес-Браво? Які вам запам'ятались найбільше?

– Все, що Ектор мені радив та казав, те я й виконував. Навіть було, що він мене таракана змусив їсти, а й з'їв, хоча б може ніколи б такого не зробив. Він же професіонал, я теж хочу стати таким як він. Думаю, в мене може вийти.

Він мені частенько підказував у конкурсах: там треба закрутити то, тут так зробити, а там це. Коли він мені робили виговор, я тоді й старався. Коли не робили – я відповідно розслаблявся й у мене нічого не получалось.

Які конкурси в шоу вважаєте найскладнішими?

– Готувати в темній кімнаті, на движущимося стулі, бо у мене у той день була температура, а також конкурс на Майдані. Я був в щоці, коли нас вивели на Майдан! Багато людей, всі навколо спостерігають. Готуєш, а люди за тобою спостерігають, фотографують.

Ще з мурашками згадаю 1 вересня, коли готували для школярів. 150 дітей, подумайте! Галас, крик. Ектор кричить, діти кричать, шум, ужас, Боже, як згадаю... Якщо одна-дві дитини, з ними ще можна працювати, а не коли 150 дітей. Я навіть в колону чуть головою не вдарився, помітив це тільки в телеверсії. Конкурс цікавий був, але діти страшно горланили.

Вам більше подобається працювати в команді чи індивідуально?

Залежить від того, яка команда (усміхається). Мені нравилось працювати на проекті з Іриною Бактиая, Наташею Ковальчук, Сергієм Чибарем, Анею Жигалюк. У даний час я спілкуюсь з Ірою, Наташею, Анею, Оксаною Шаповаловою і ще час від часу з Мариною та Аліною.

У вас є фобії ? Боїтесь жуків, слимаків? З яких екзотичних інгредієнтів нізащо не приготували би страву?

– Я екзотичні кухні не збираюсь готувати, я люблю українські... свинину, сало. Я ж українець і буду їсти здорову нашу піщу. Я б таке не їв по своїй волі ніколи в житті, як таракани, і не готував би. Якби був вибір, то не вибрав би. Краще розвернутись та піти додому з такого конкурсу.

Розкажіть про найбільший скандал, який стався під час шоу «МастерШеф».

– З Аліною Замковенко за цукор. Коли дивлюсь проект по телевізору, відкриваю для себе багато нового. Мені самому чудно, як я зумів зостатись на проекті до цього часу. Я казав правду. Не як якась гнида – що на камеру буду казати одне, а у вічі інше. І строїти щось з себе. Я що думав, то й казав. Але так, язик мій враг – мій.

Кого з інших учасників ви вважаєте своїм суперником?

– Я повар-аматор і не вважаю себе найкращим, ніколи навіть кухарем не працював. Так, були момент, коли я був може слабкішим за інших. Є ж такі сильні конкуренти, як Оля, Олег. Я прийшов за досвідом на «МастерШеф».

Чому інші кулінари вважають вас дуже сварливим?

У мене теж має бути своє Я. Я не маю терпіти і мовчати, а хочу висловлювати свою думку. Якщо би я мовчав, всі би давно залізли мені на голову. Може кажуть, що я сварливий, бо не любили, що я все говорив прямо на камеру і це їх дратувало.

Чому у вас не склалися стосунки з Аліною Замковенко?

– Я який у житті, такий і на камеру. А були учасники, які грали на камеру, хотіли показати Україні, що вони хороші. Я через той цукор ледь інфаркт не отримав! Без жартів. Коли людина його отак сховала, а потім скалить зуби і посміхається тобі і каже, що вона не ховала... Я вбив би за таке. Зіпсувались відносини, бо я люблю справедливість і не буду мовчати
.

Читайте подборку перлов Анатолия Цуперяка

Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK