Андріана: Музика і дизайн – це дві справи, що мене надихають

Андріана: Музика і дизайн – це дві справи, що мене надихають

Ця українська співачка знає, як запалити публіку. Під її «Ла-ла-ла», «Бред Пітт», «Не дала», «Неба мало», «Ой, мамо», здатні танцювати і мріяти усі. Ну просто така велика душа у цієї яскравої україночки на ім’я Андріана. До речі, це справжнє ім’я співачки, яким вона дуже пишається. А ще Андріана дуже пишається новою відеороботою на пісню «Ой, мамо». Із задоволенням артистка розповідає про неї в ексклюзивному інтерв’ю TV.ua.

«Моя індивідуальність як співачки – у піснях з балканськими мотивами»

Андріано, коли у вас виникло бажання стати співачкою?

Читайте такожШпаргалка от Андрея Дромова: Чем покормить девушку на первом совместном завтраке

Ще в дитячому садочку вихователі помітили мої здібності до музики і давали мені змогу виступати із сольними номерами на святах. Потім це продовжилося в загальноосвітній та музичній школах. Тобто вже з дитинства я виступала на різних концертах, співала в хорах, ансамблях, завжди мріяла стати естрадною співачкою.

Коли розпочалася ваша професійна музична кар’єра?

Мій дебют як співачки стався ще у 1995 році на концерті до Дня Незалежності України. В 1996-му я вперше взяла участь у професійному музичному конкурсі, де зайняла перше місце. Саме з цього моменту  зрозуміла, що хочу присвятити музиці своє життя. Доленосним в цьому плані став для мене 2004 рік. Саме тоді зняла свій перший відеокліп на пісню «Не забуду», і вся країна дізналася, що є така співачка, як Андріана.

Скільки музичних конкурсів та фестивалів було у вашому творчому житті?

Різноманітних фестивалів та  конкурсів в моєму творчому житті було близько 33-ох. На кожному з них я займала призові місця. Цей період життя і творчого становлення вже відбувся. Тепер можу сказати точно, що такі заходи дають починаючим артистам змогу чомусь навчитися, спробувати себе в різних жанрах і напрямках, вирости в професійному плані. Але вони ніколи не дадуть популярності та визнання – це все швидкоплинне та своєчасне.

1__03

В чому ваша індивідуальність як артиста?

Я думаю, в піснях з байкальськими мотивами. Зі своєю командою задумались про це ще 2 роки тому, коли зрозуміли, що знаходимося в такому напрямку музики, де є значна конкуренція. Незважаючи на плідну і тривалу роботу, ми відчували, що топчемося на одному місці. Саме тоді записали експериментальну пісню в балканському стилі  «Ла-Ла-Ла», а отримавши хороший фітбек, зрозуміли, що рухаємося у правильному напрямку.

«Зараз більше думаю над контентом для нашого проекту»

Читайте такожVIU VIU: Мы будем продолжать взрывать публику

Ваш кліп на пісню «Ой, мамо» відрізняється яскравими барвами та запальними мотивами. Розкажіть про цю відеороботу.

Відеокліп на пісню «Ой, мамо» відзняв  мій давній товариш та дуже хороший режисер – Володимир Шурубура, він має своє творче бачення, яке я завжди підтримую. Працюю з ним не один рік.

Нова відеоробота заворожує різноманіттям квітів. Що вони символізують?

Квіти в кліпі «Ой, мамо» символізують те, що дівчина розцвіла, дозріла і  хоче почуттів, а мама проти того. Квіти – це символ жіночої вроди та кохання, тобто того, що потребує кожна дівчина.

2__03

А які ваші улюблені квіти?

Я люблю троянди, але не одного кольору чи сорту. Більше звертаю увагу на оригінальність подачі квітів.

Читайте такожКуда поехать осенью: Валерия Микульская назвала 5 незабываемых украинских мест

Знаю, що ви самі пишете пісні. Чи звертаються до вас інші артисти з пропозиціями співпраці?

Я справді сама пишу пісні, але останнім часом не так часто. Зараз більше працюю над музикою. Щодо співпраці з іншими артистами, на даному етапі я не задумувалась про написання пісень для когось, зараз думаю над контентом для нашого проекту.

Співачка, телеведуча, дизайнер, а також дружина і мама… Як вам вдається поєднувати стільки професій, і при цьому тримати себе в чудовій формі?

Це дуже складно, оскільки я по своїй суті перфекціоніст. Якщо беруся за справу, маю зробити її максимально добре. Тому тут важливо правильно розставляти пріоритети. Основні мої заняття – це музика і дизайн дитячого одягу, який вже давно з хобі перетворився на важливу професійну справу. Адже ми розповсюджуємо одяг по всій Україні, а також в Америці, Празі, Польщі. Музика і дизайн - це дві справи, що мене окриляють, надихають, просто роблять щасливою. Щодо спеціалізації телеведучої, то я не професійна ведуча, але сумлінно працюю над подачею інформації.

3_07

Андріано, у вас два чудових синочки. Вони знають репертуар матусі?

Старший досить пасивно відноситься до моєї творчості, він слухає іншу музику. А менший – палкий фанат мами: він співає пісні, особливо останні, знає весь новий репертуар напам’ять, дуже любить мою музику.

Чи є у вас особистий рецепт здоров’я та краси жінки?

Читайте такожАндрей Фединчик стал актером благодаря магии

Конкретного рецепту у мене немає: є якісь дослідження, певні життєві принципи. В першу чергу, краса жінки – це любов до себе і любов близьких, особливо чоловіка до жінки. Адже гормони радості відмінно впливають на здоров’я та зовнішній вигляд. Велику роль також грають такі елементарні речі, як: правильний і своєчасний догляд за тілом і обличчям, здорове харчування, велика кількість споживання води, спорт.

Що для вас є справжнім відпочинком?

Справжній відпочинок для мене – це просто банально провести час вдома із сім’єю, абсолютно пасивно. Ви знаєте, я маю настільки активну буденність, що релаксація та повне відключення від усіляких справ є дуже важливим.

4_06


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK