Вулиця Монстро, 10: краще померти стоячи, ніж жити на колінах

Вулиця Монстро, 10: краще померти стоячи, ніж жити на колінах

29 березня у Києві відбувся допрем'єрний показ науково-фантастичного трилера  Вулиця Монстро, 10 (в оригіналі 10 Cloverfield Lane ).

Інтригуюча стрічка Вулиця Монстро, 10 виявилась до безумства продуманим трилером з сильним присмаком клаустрофобії. Вже початкові титри говорять про те, наскільки креативне бачення у режисера Дена Трактенберга, для якого це дебютна картина. Занурення в сюжет відбувається порційно, глядач бачить лише те, що бачить головна героїня, тому ще більше посилюється зв'язок, а інтрига наростає в геометричній прогресії паралельно з параноєю Мішель, питань стає тільки більше.

Читайте також#Selfieparty: ТОП-6 неожиданных фактов о новой молодежной комедии

Що небезпечніше, перебувати в полоні божевільного або вийти за межі бункера? Ламати голову доведеться досить довго, змінюючи своє уявлення про персонажів і ситуації в цілому раз по раз. Повністю бункер з усіма його секретами глядачі побачать лише наприкінці фільму і, навіть при тому, що основна дія відбувається під землею, саспенс просто вражає.

photo_56e1dd95630dd

Таємницею оповите буквально все, починаючи із зав'язки, де персонаж Мері Елізабет Вінстед тікає від стосунків зі своїм бойфрендом, ігноруючи його дзвінки, закінчуючи персонажами Джона Гудмана і Джона Галлахера-молодшого, про минуле яких глядачеві невідомо нічого. Причому ця таємниця дуже вміло інтегрована в сюжет, органічно співвідносячи досвід персонажів до подій навколо.

Звичайно, головною сполучною ланкою між оригінальним Монстро 2008 року і спін-офом буде питання «Що сталося зовні бункера?», відповідь на яке криється в самому кінці, де проводиться зв'язок з оригінальним фільмом, що ще більше створює простір для фантазії і нових частин франшизи.

Дивіться трейлер до фільму Вулиця Монстро, 10:


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK