Гурт Cloudless випустив саундтрек до серіалу «Школа»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Гурт Cloudless випустив саундтрек до серіалу «Школа»

26 вересня в серіалі «Школа» відбулася прем’єра синглу гурту CLOUDLESS «Відчувати» , на яку артисти вже планують знімати кліп буквально днями. Це буде перший кліп для гурту, до цього вони випускали лише лірик-відео.

Читайте такожЧто связывает Макса Барских и Дэвида Гетта: факты и случайности

Під час прем’єри треку у серіалі його одразу «зашазамили» 1 573 слухачі.

Для зйомок у хлопців є ідея запросити одну з актрис серіалу «Школа». Яку з чарівних дівчат хочуть запросити і яку роль вона має виконувати в кліпі – поки що тримають в секреті.

«Не обов’язково говорити про почуття, не обов’язково бути фізично поруч, не обов’язково робити безглузді вчинки, чи доводити щось собі чи іншим. Найважливіше – відчувати. На відстані. Попри повну відсутність можливості бути разом з людиною, до якої виникають почуття. Попри реальність, що труїть зсередині та ззовні стосунки і людей, що прагнуть бути разом. Достатньо просто відчувати одне одного і від цього бути настільки близькими духовно, що не потребувати більше нічого»

Читайте такожПевица KOLA сняла магическое видео своего рождения на песню «Зомби»

Все це про про нову музичну композицію «Відчувати» від гурту CLOUDLESS і найвищий вияв любові, яка не має кордонів, яка не має ні віку, ні статі, і закликає не обмежуватись стереотипністю і бути відкритим до почуттів зовсім по-новому. Коли важливо просто відчувати і дозволяти відчути себе.

Саме «Відчувати» є першим синглом, що розпочинає роботу над новим альбомом CLOUDLESS.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK