У Києві відбувся наймасштабніший сольний концерт гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ!

Алла Лисак

Алла Лисак

Lifestyle-редактор

Усі статті автора...

У Києві відбувся наймасштабніший сольний концерт гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ!

18 грудня пройшов великий концерт гурту  БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, яким команда фiналiзувала всеукраїнський тур "Буду з тобою!". Понад 8 тисяч шанувальників зібралися на першому сольному концерті такого рівня - у київському Палаці Спорту. Соліст гурту Сергiй Танчинець не переставав дякувати усім, що прийшли, а фани БО не хотіли відпускати музикантів зі сцени навіть після другого виконання на біс пісні “Без неї ніяк”.

Читайте такожОдна из самых ярких участниц «Х-фактора-9» презентовала свой первый клип

Презентуючи четвертий студійний альбом "Буду з тобою!", рок-гурт організував грандіозне шоу з використанням сучасних технологій.  Головною декорацією на сцені було величезне дерево, як символ історичного корiння та потужності нації, це також читалося у відеоряді і спецефектах. 

Глядачі  музичного телеканалу М1 мали можливість побачити концерт в прямому ефірі. Ця новина стала несподіваним подарунком для шанукавальників БЕZ ОБМЕЖЕНЬ по всій країні. 

Читайте такожСовременный “Щедрик”: Олег Скрипка представляет ремикс на главную колядку страны

Цього вечора зі сцени пролунали найвідоміші хіти колективу. Від найперших – 5 Хвилин, Налий мені вина, до нових – Листопад, Хочеш, Буду з тобою! .  Вперше на концерті пролунав головний сингл майбутнього альбому БО – "Зорі запалали”.

Наступна зустріч гурту з шанувальниками відбудеться у новорічну ніч в концерт-холі Stereo Plaza, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ разом з iншими  музикантами привітають країну з Новим 2019 Роком!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK