Известная украинская телеведущая крестила сына и рассекретила его редкое имя

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Известная украинская телеведущая крестила сына и рассекретила его редкое имя

Счастливая молодая мама Алена Мусиенко, которая 9 октября родила первенца, поделилась еще одним важным для ее семьи событием.

Читайте такожАлану Бадоеву - 38: «Важно, быть во власти приключений»

На днях телеведущая крестила своего сыночка, а также на своей странице в Инстаграм рассказала, как она с мужем назвали своего наследника. Как оказалось, еще до замужества Алена очень хотела, чтобы ее ребенок носил имя французского происхождения и чтобы оно было их родовое.

Поэтому Мусиенко назвала своего малыша Домиником, а также в подписи к снимку рассказала очень трогательную, интересную, семейную историю.

ikfcmkjxxss

«Ще задовго до заміжжя і вагітності я знала і дуже хотіла,щоб моя дитина носила ім‘я французького походження Домінік. По-перше, мені дуже подобається,як воно звучить. По-друге, дуже хотіла повернути родові імена в сім‘ю. З раннього дитинства я була зачарована розповідями моєї бабусі Аполінарії про наш рід. Розповідями про її дідуся Домініка Красінського (мого прапрадіда), який походив з шляхетного польсько-французького роду. Сім’я якого мала королівський родинний герб. Мій прапрадід Домінік виховав і дав освіту сам (це в XIX столітті) своїй доньці після того, як його дружина Ізабель, ще молодою відійшла у вічність, і, ніколи більше не одружувався. Його доньку Станіславу возили на бричці щодня до школи при монастирі.

Читайте такожЗвезда «Квартала 95» Евгений Кошевой признался, что его жизни угрожали

Ці історії для мене були як казки з книжки, і тільки металева трость, з якою часто ходив мій прапрадідусь, на якій висічені золотом ініціали Д.К., і яка збереглася до сьогодні, робить ці історії реальними (Вона мирно стоїть в кутку бабусиної та дідусеної оселі). Сьогодні вже пра-пра-прадідусю Домініку було б 157 років,а Домініку-молодшому 3 місяці».

Напомним, ранее Иракли Макацария сделал неожиданное признание.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK