Мария Бурмака просит не устраивать судилище над Ани Лорак

Мария Бурмака просит не устраивать судилище над Ани Лорак

Телеведущая и певица Мария Бурмака прокомментировала в сети вчерашняя драка под клубом Ибица в Одессе, где выступала Ани Лорак

«Про Одесу і Ані Лорак. Загальні настрої зрозумілі і мене теж вражає невідповідність війни на Сході і цілодобового фестивалю на курортних набережних. Але. По перше. Концерт Ані Лорак в Одесі-це не найголовніша біда зараз і врешті лежить в площині уявлень про моральність її і власників нічного клубу (там не тільки концерт Лорак відбувається, до речі. І не треба забувати, до того, що ця індустрія теж має право на існування, це теж економіка і податки).

Читайте также: Оля Полякова поддержала Ани Лорак

По-друге. Моральними авторитетами і тими, кого можна назвати "совість націі" можуть бути не всі і, очевидно, Кароліна не з їх числа. Але давайте не опускатись до якихось судилищ. Ані Лорак – причина, а наслідок інформаційної політики України, наслідок ставлення українських медіа до українських музикантів – хіба попса і продажність не культивувалась десятиліттями? Де тоді пікети і претензіі до телеканалів і ФМ радіостанцій?

По-третє. Ця історія з " відкупним" це взагалі шось незрозуміле і противне. Ну а по-четверте. Країна змінилась, це правда. Фальш і лицемірство викупаються відразу і ніхто (і артисти в тому числі) уже не зможе обрати собі лінію " бути поза політикою". Це не політика – це війна, де є свій і чужий. І чужий свого вбиває. Ніхто не хоче війни, але вона уже прийшла в наш дім. І "нейтралітет" в цій ситуаціі дорівнює аморальності», – написала в сети Бурмака.

Ани Лорак не ждала такого "теплого" приема от одесситов


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK