Катя Осадчая скучает по модельному прошлому

Катя Осадчая скучает по модельному прошлому
 Известная телеведущая канала 1+1 Катя Осадчая в тринадцать лет начала профессиональную карьеру модели. Еще во время обучения в киевской модельной школе, Катя начала ездить на съемки по столицам мира. Теперь, посещая  fashion-страны во время командировок, телеведущую-модель накрывает ностальгия.

Сейчас Катя Осадчая находится в Лондоне. Своими воспоминаниями девушка поделилась в блоге: 

"Вперше я приїхала до Лондона у вересні 2000 року, за день до свого сімнадцятиріччя. Нове місто, нова модельна агенція, нові сусідки по модельній квартирі. Я не любила нові міста, тому що потрібно було будувати побут по новому, звикати до нових реалій. Я не пам'ятаю всіх деталей та імен, але точно пам'ятаю стан самотності якій супроводжував мене майже весь час. Без батьків, без друзів. Я пам'ятаю як у день народження їхала у метро і думала, що я дуже нещасна людина, але згодом я звикала до міста, до людей з якими працювала, з'являлися друзі. Пам'ятаю, як щодня ходила у Британський музей, тому що тільки там могла в спокої читати і готуватися до сессії. С тих пір я навчилася бути наодинці з собою.

Читайте также: Светская жизнь с Катей Осадчей: смотреть онлайн – 27.02.2015 (ВИДЕО)

На початку кар'єри манекенниці проводять в метро більшу частину робочого дня, та навіть більшу частину життя. З одного кастигну на інший пересуватися так найзручніше. Пам'ятаю, що мене завжди дивувало, що в Лондоні і в метро бувають затори, потяг може стати у тунелі і чекати на дозвіл диспетчера їхати далі. Сьогодні згадала модельне дитинство, їздила на метро і традиційно поїхала не в той бік, замріялася ?".

Читайте также: Светская жизнь с Катей Осадчей: смотреть онлайн эфир от 27.02.2015 (ВИДЕО)

Смотрите фото Кати Осадчей во время модельной карьеры:



Смотреть онлайн шоу Светская жизнь выпуск от 27.03.2015. Ева Бушмина предпочитает демократическим маркам одежды:



Смотреть онлайн шоу Светская жизнь выпуск от 27.03.2015. Джамала выставила на благотворительный аукцион свои знаковые концертные платья:



 

Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK