Україна має талант. Діти. Дзидзьо: Я верю участникам

Україна має талант. Діти. Дзидзьо: Я верю участникам
 Популярный украинский певец Дзидзьо в новом сезоне шоу «Україна має талант. Діти» (канал СТБ) вместе с Игорем Кондратюком и Славой Фроловой станет судьей проекта.

Перед премьерой шоу Дзидзьо рассказал журналисту Телескопа, какие эмоции охватывают его в пока непривычном звании судьи.

– На перший погляд всі учасники однакові, але кожен має свою особливість: характер, виховання, менталітет… Це показує, яка Україна різнобарвна, і в тому є цікавинка. Я спостерігав за рівнем підготовки в різних регіонах. У Одесі і Харкові, на мою думку, діти ставляться до свого захоплення як до майбутньої професії. Вони запевняли: «Я буду все життя займатися цією справою!» Я вірю їм! Є такі конкурсанти, які не змогли розкритися повною мірою, але вони просто світили такою щирістю, що мені дуже хотілося їм допомогти. Головне, щоб кожен з них зберіг ту дитячу наївність, той характер, ту впевненість, необізнаність, яка присутня зараз. Якщо так станеться, то будуть великі люди.

Читайте также: Україна має талант. Діти: Слава Фролова открыла неожиданные стороны проекта

Кому из конкурсантов Дзидзьо сложнее всего сказать «нет» и почему он считает себя большим ребенком, – читайте в очередном номере журнала ТЕЛЕСКОП №9 (доступен в продаже на всей территории Украины с 24 февраля 2016 года).

Смотрите онлайн – Дзідзьо зустрів інопланетянина! МАРСІК 2016 (без цензури)


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK