Прем’єра «Дубліката» у новому «Оскарі» в Smart Plaza на КПІ

Прем’єра «Дубліката» у новому «Оскарі» в Smart Plaza на КПІ
20 грудня у новому кінотеатрі «Оскар» в ТРЦ Smart Plaza на КПІ відбудеться прем’єра науково-фантастичного трилера «Дублікат». Головну роль у фільмі зіграв Енсел Елгорт, один з найбільш затребуваних акторів Голівуду і зірка фільмі «На драйві» і «Клуб мільярдерів». 

Читайте також«Щелкунчик и четыре королевства»: сказка продолжается

За сюжетом, молодий хлопець Джонатан веде дуже нудне життя – протягом дня він працює архітектором в офісі на Манхеттені, ні з ким не спілкується, а потім повертається увечері додому і лягає спати. А ввечері його друга особистість, Джон, пробуджується і починає вести своє бурхливе життя: зависає у барі з друзями, відривається на нічних вечірниках і шукає нестримних пригод. На ранок Джонатан отримує від Джона відео, в якому його «тіньова сторона» розповідає про останні події з їхнього спільного життя. Щоб таке співіснування було можливим, обидві особистості мають дотримуватись суворих правил! Але правила існують для того, щоб їх порушувати і незабаром Джон починає зустрічатися з дівчиною… 

Кінотеатр Оскар (ТРЦ SMART PLAZA, м. Політехнічний інститут, пр. Перемоги 24А) Початок вечірки о 19:00 Початок сеансу о 20:00.

Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK