Просто і смачно: Julik поділився рецептом італійського десерту

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Просто і смачно: Julik поділився рецептом італійського десерту

Читайте такожШпаргалка от Андрея Дромова: В 20 минутах от ужина

«Для мене процес приготування їжі - це творчість та імпровізація. У цій справі, як і музиці, усе потрібно робити з любов’ю, а також мати хороший настрій! Пропоную вашій увазі рецепт одного із найпростіших та водночас смачних італійських десертів - сабайон», - зазначив співак Julik.

Для приготування 1-ї порції потрібно:

-     2 жовтка

-     цукор (40 г)

-     біле вино (40 г)

-     печиво «Савоярді» (2 шт.)

-     цедра апельсина (10 г)

Читайте такожСалат «Табуле» со свежей зеленью от Асмик Гаспарян (рецепт)

Розпочнемо приготування з того, що підберемо вдалий посуд, який пригодиться згодом для парової бані. Обираємо скляну глибоку посудину. Туди вбиваємо два яєчних жовтки, попередньо відділивши їх від білка. У цю ж посудину додаємо також 40 грамів цукру і змішуємо все міксером до утворення піни. Опісля отриману суміш ставимо на парову баню, постійно помішуючи. Поступово вливаємо туди 40 грамів білого напівсолодкого вина і продовжуємо помішувати до загустіння (приблизно 10 хв.). Даємо суміші остудитись та перекладаємо у бокал. Декоруємо печивом «Савоярді» та стружкою апельсинової цедри!

julik_


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK