Влад Міцкевич зізнався про колишню наркозалежність та поділився мотивуючим кліпом

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Влад Міцкевич зізнався про колишню наркозалежність та поділився мотивуючим кліпом
Блогер Влад Міцкевич
Пресслужба

Відомий ТікТок-блогер та колишній учасник шоу «Мастер Шеф» Владислав Міцкевич випустив скандальний кліп «Май стиль». Це вже третій трек українського проєкту MITSKEVYCH.

Читайте такожМастерШеф 12 сезон: хто став переможцем проєкту 30.12.2023
Сам музикант зізнається, що створює реп-музику з дитинства. Він читав реп, імпровізував, записував усе на диктофон і намагався підбити своїх братів та друзів на те, щоб разом робити більш серйозну творчість. Але ті не підтримували його ініціативи.

Ентузіазм був тільки у мене, – згадує артист. – Якось хтось із близьких взагалі сказав мені: «Воно тобі треба? Ліпи котлети, це в тебе краще виходить». Але я в один момент зрозумів, що від своїх мрій не потрібно відмовлятись. Так і почався проєкт MITSKEVYCH. Моя музика про прості життєві речі, які комусь будуть актуальні в десять років, а комусь – і в сорок.

За словами Міцкевича, «Май стиль» – трек про те, що все у цьому житті можливо. І якщо людина хоче змін, вона зможе відштовхнутись ногами навіть від найглибшого дна та виплисти на поверхню. Сам співак зізнається, що десять років тому у нього була жорстка наркотична залежність. І трек «Май стиль» нагадує йому про ті часи, коли він прийняв важливе для себе рішення змінити життя.

Я сидів біля парадного обдовбаний і в якийсь момент усвідомив, що я сьогодні самостійно побрився налисо, щоб не платити перукарю, а також нічого не їв, щоб витратити усі гроші на наркотики. І що я стрімко лечу на дно. І що я або зупиняюсь, або вже скоро не прокинусь десь в канаві. Так почалось моє нове життя, де є речі дуже цікавіші за наркоту – творчість, робота, сім'я. Було складно, але я зміг. І, впевнений, кожен, хто хоче змінити своє життя, – зможе теж.
 

Кліп «Май стиль» знімали в одному із столичних павільйонів. Артист сам його зрежисував та придумав ідею.

Репер Владислав Міцкевич також відомий, як топовий кулінарний блогер, колишній фіналіст «Мастер Шеф-8» та за опитуваннями один із найяскравіших учасників усіх сезонів шоу, співведучий Олі Полякової на шоу «Він готує, вона керує» (ТЕТ). Популярний ТікТок-блогер та власник ТікТок-агенції, яка просувала відомих українських блогерів та інфлюєнсерів, таких як Оля Полякова, Mamarika, Маша Полякова, Вадим Бзежинський та інших.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK