3 цікаві факти про український фільм «Готель Едельвейс»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

3 цікаві факти про український фільм «Готель Едельвейс»
3 цікаві факти про український фільм «Готель Едельвейс»

Режисер Юрій Рудий поділився цікавими про фільм «Готель Едельвейс».

Факт №1

Унікальна локація для зйомок – Личківський замок.

Читайте такожПродюсер Сергей Степаненко: Я мечтаю снять экшн про козаков-характерников
Це казковий замок-палац у Тернопільській області, він побудований на початку ХХст. місцевим паном на ймення Тимельман. Незвичайна споруда зведена в романтичному стилі з бароковими елементами. 

Режисер фільму, Юрій Рудий, тривалий час займався пошуком місця для проведення зйомок. Проїхав Україною декілька тисяч кілометрів і зупинив свій вибір саме на цій романтичній будівлі з живописними місцевими краєвидами.

Факт №2

Назва фільму – «Готель Едельвейс».

Личківський замок у фільмі зображений як старовинний готель. А сама назва готелю та відповідно фільму навіяна легендами про незвичайну квітку -  едельвейс.

Як відомо едельвейс – гірська квітка, яка є символом щастя та кохання.  Квітка едельвейса згадується в багатьох легендах, як образ важкодоступності, кохання та вдачі.

За сюжетом, головному герою доведеться подолати тернисті шляхи своїми життєвими принципами та пощастить знайти справжнє кохання. Щоб знайти квітку едельвейсу, потрібно пройти не менш тернистий та важкий шлях гірською дорогою.

Факт №3

Читайте такожРежисер Юрій Рудий: Фільм «Готель Едельвейс» може конкурувати з голлівудськими
Кінокартину було відзнято ще 2015 року, проте фільм вийшов на екрани лише 2019-го. У 2015 на фільм чекали фінансові труднощі, але за цей час актори, зняті у фільмі, стали більш відомі та популярні.

Сьогодні ми легко впізнаємо відомого кіноактора, радіоведучого Сергія Комаровського, акторку "Дизель-шоу", учасницю «Танці з зірками» Вікторію Булітко, Василя Вірастюка - українського силача, володаря титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», а також українську акторку Анну Кузіну, більш відому, як Яну Семакіну з серіалу «Універ».

Режисер жартує, що хороше кіно – як і хороше вино, з роками стає лише кращим!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK