Julik розповів, у яких він зараз відносинах з Дзідзьо

Julik розповів, у яких він зараз відносинах з Дзідзьо
Julik

Вже минуло два роки з моменту виходу Julik із колективу Dzidzio. Та деякі особи асоціюють співака із іншим учасником, який покинув колектив із гучним скандалом.

Читайте такожВпервые за долгое время: фото повзрослевшей дочери Анны Седоковой Моники появилось в Сети
Ексклюзивно для TV.ua, Юлік розповів, що йому набридло розповідати, що він залишився із Михайлом Хомою (Dzidzio)  у дружніх відносинах і продовжує з ним спілкуватись!

«Вкотре, мене дратують люди, які довзволяють говорити про те, начебто ми погано розійшлись із Михайлом та Мейсон Ентертеймент“. Я по-сьогоднішній день підтримую дружні відносини абсолютно з усім колективом, з Dzidzio ми час від часу бачимось,  він є моїм другом та порадником. Скажу, що саме ці чутки, що ми погано розійшлись, негативно впливають на мою співпрацю з певними організаціями та людьми. Тому, ствердно прошу не розповсюджувати чутки і запам’ятати одну річ, насамперед, потрібно бути людьми і допомагати один одному»,  - підкреслив Юлік

Додамо, на сьогоднішній день артист є самостійною одиницею та розвиває власний бренд та продукт «Julik». Він є співаком, ведучим заходів та DJ.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK