Що на заставці телефона в Лебідь, Якутова, Шелудяка і Біблів?

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Що на заставці телефона в Лебідь, Якутова, Шелудяка і Біблів?
Що на заставці телефона в Лебідь, Якутова, Шелудяка і Біблів?
пресс-служба

Зірки Нового каналу показали шпалери на екранах своїх смартфонів

Читайте такожПолкан 1 сезон: дивитися 12 серію онлайн
Ми завжди хочемо зупинити важливу мить, щоб потім переглядати її та згадувати з теплотою й усмішкою. Тому зустріч із друзями, свята, відпочинок з найріднішими і навіть гарний пейзаж супроводжуються традиційними «фото на пам’ять». А деякі знімки настільки подобаються, що ми обираємо їх на заставку телефона! Зірки Нового каналу поділилися своїми особливими фото й пояснили, чому поставили саме його на екрани смартфонів.

Алекс Якутов, експерт реаліті «На ножах»

– Я обрав для заставки мого телефона чорно-білий кадр із дружиною Алею. Обожнюю це фото, бо ми там з коханою! А ще цей знімок був зроблений під час зйомок реаліті Нового каналу «Пекельна кухня», яке мені дуже подобається. Вірю, що Новий канал зніме другий сезон проекту. Ще й фотографиня Майя, яка є авторкою цього кадру, дуже класно передала наші відчуття, зловила блиск в очах, – зазначає Алекс Якутов.

Віталіна Біблів, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

– На заставці телефона в мене два фото. Перше – це фото дерева в Мюнхені. Просто я дуже люблю фотографувати дерева, – пояснює Віталіна Біблів. – А полуничка зафіксована мною в Цюріху. Як спогад про те, що життя подарувало мені дуже важливу роботу в театрі.

Богдан Шелудяк, ведучий шоу «Хто зверху?»

– Я не люблю яскраві картинки, які дуже виділяються і звертають на себе увагу. Ця не така. Також зручно, наприклад, глянути час на телефоні. А ще я люблю античні штуки, які доповнені чимось сучасним, – каже Богдан Шелудяк. – Що бачу конкретно на цій картинці? Античний герой, навколо голови якого не зовсім німб, а оцифрований потік інформації. Цей потік, насправді, є в житті кожного з нас. Особливо зараз. І дуже важливо не втратити себе, своє внутрішнє «я» у цьому потоці. Потрібно обирати конкретно те, що може стати в нагоді, що потрібно саме вам, і що насправді цікавить. Тобто, тримати фокус на тому, що тебе буде покращувати, розвивати й робити сильнішим.

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту «Аферисти в сітях»

– На заставку телефона поставила не особисте фото, а картинку з бази. Дуже вона мені сподобалася! Позитивна і світла, – ділиться Олена-Крістіна.

Дивіться яскраві прем’єри проектів «На ножах», «Хто зверху?» та «Аферисти в сітях» вже цієї осені на Новому каналі. Та стежте за новинами Нового, аби не пропустити найцікавіші деталі зі зйомок п’ятого сезону «Будиночка на щастя»!

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK