Вар'яти: смотреть 3 выпуск онлайн (эфир от 09.11.2016)

Вар'яти: смотреть 3 выпуск онлайн (эфир от 09.11.2016)

Первые выпуски шоу Вар’яти показали и доказали – украинскому юмору быть! А вот политики и пошлости в нем быть не обязательно. Откуда же Сергей Притула и компания черпают вдохновение? Даем слово «очільнику» шоу Вар’яти!

Читайте такожСупермодель по-украински-3: смотреть 11 выпуск онлайн (эфир от 04.11.2016)

«Традиційно після концерту до нас підходить якийсь дядько з папіросою і каже: «Хлопці, а хто вам таке смішне пише?» Я одразу розставляю усі крапки над «І»: нам ніхто нічого не пише, – рассказал Сергей Притула в первом же выпуске телеверсии шоу. – Ми взагалі нічого не придумуємо, все, що ви бачите на сцені, ми беремо з життя. Тому що життя навколо нас – яскраве і багатогранне. Нам з хлопцями залишається те смішне взяти і поставити перед вами на сцені».

Забавные ситуации к «варьятам» буквально липнут. Об одном таком случае Сергей Притула рассказал со сцены шоу Вар’яти.

«Якось ми з хлопцями виступали в Івано-Франківську, у нас був феноменально яскравий концерт. І після того концерту ми приїхали відпочивати в готель «Надія» в самому центрі міста. На першому поверсі там є літня тераса. І осі ми з хлопцями, годинці о 23-й, сіли на тій терасі, щоб випити трошки чаю, – рассказал «очільник» шоу. – Ми сіли за останнім столиком на терасі, під самою стіною. А стіна там незвичайна – скляна – від підлоги до стелі суцільне скло. А за стіною знаєте що? Лаундж-зона ресторану.

Читайте такожВар'яти: смотреть 1-2 выпуск онлайн (эфир от 02.11.2016)

Це таке місце, де стоять дивани, кальяни, шоколадні фонтани. І ми сидимо і бачимо, як із ресторану на цю літню терасу виходить женщіна! Я спеціально сказав не жінка, не пані, а женщіна. Поясню: женщіна має свої особливі риси, яких більше немає ні в кому. У неї мейкап, по якому не відразу зрозумієш – їй 28 чи 47. Ви ж розумієте, що таке смокі-айс на всю голову? Женщіна завжди має високу зачіску, ходить на височезних підборах, вдягає трендовий в будь-якому сезоні одяг кольору леопард. І головне, що женщіна завжди заллята в ноль, вона берега не бачить. І ось така женщіна вийшла на літню терасу. А там дуже зручна дерев’яна підлога, тому вона зафіксувалася в неї каблами. І нумо спостерігати горизонт, як діти капітана Гранта «в поисках приключений».

Женщіна дивилася навколо себе знаєте як? У мене в тата в 80-ті був «Жигуль», в якому на бардачку стояла собачка, яка під час руху дригала головою. І женщіна дивилася по горизонту так само. І тут вона бачить дивани! І вона розуміє – якщо дивани там, їй туди. І вона пішла. І знаєте, в чому фішка? Кінь, коли чує стайню, переходить з рисі на галоп. І та женщіна так само: вона не йшла, вона поперла!

Може, вона йшла не дуже чітко, але напрямок був вірний. Ми з хлопцями сидимо, бачимо траєкторію її польоту і розуміємо: женщіна не знає, що працівники готелю «Надія» надзвичайно старанно натирають стіну у нас за спиною. Її не видно. І ми розуміємо, що ту женщіну треба про це попередити, але так цікаво, чим то має закінчитися, що крик застряє в горлі, і ми, семеро здорових бугаїв, робимо тільки: «Е-е-е-е-е-е»! І та женщіна зі всієї дурі, яка була в її білій голові, як вмажеться в ту скляну стіну.

Читайте такожСупермодель по-украински-3: смотреть 10 выпуск онлайн (эфир от 28.10.2016)

В неї сповзли окуляри, в неї почався приступ бразильського танцю капуейра. А в мене, коли таке бачу, відразу вмикається режим «Чіп и Дейл спішить на допомогу». Я відразу зриваюся, підбігаю до неї, беру її за лікоть і кажу: «Пані, з вами нічого не трапилося?» На що пані відповідає: «Чуєш, руку забери…» і йде в тому напрямку, з якого вона повернулася.

В той же ж момент з ресторану вийшли дві її колежанки, які бачили, як то все трапилося. Вони підбігають до неї і кажуть: «Галю, Галю, з тобою нічого не трапилося?» На що Галя відповідає: «Блін, баби, я так вмазалася, що аж Притула привидівся…»

В запасе у Сергея Притулы, Владимира Жогло, Виталия Тыльного, Владимира Ковцуна, Валентина Сергийчука и Сергея Полупана еще уйма шуток! Уже интересно?

Новый выпуск шоу Вар’яти смотрите прямо сейчас на нашем сайте TV.UA.

Все выпуски шоу Вар’яти можно посмотреть ЗДЕСЬ.

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 1:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 2:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 3:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 4:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 5:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 6:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 7:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 8:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 9:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 10:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 11:

Смотреть Вар’яти онлайн - выпуск 3 от 09.11.2016 - часть 12:


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK