Співай, танцюй та вигравай крутий подарунковий косметичний бокс від співачки YALLA

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Співай, танцюй та вигравай крутий подарунковий косметичний бокс від співачки YALLA
Співай, танцюй та вигравай крутий подарунковий косметичний бокс від співачки YALLA

Юна поп-зірка YALLA та український бренд натуральної косметики DUSHKA оголосили конкурс для усіх сучасних та модних дівчат.

Так, усі, хто зніме ролик під новий чуттєвий хіт від YALLA – «ТИ і Я», зможуть отримати подарунковий набір кращої натуральной косметики.

Новий трек співачки вже став для багатьох саундтреком цієї осені. Цю пісню розуміють. напевно, тільки дівчата:

Це саме про те, коли кохаєш і віриш в це кохання. Даєш йому той другий шанс, стаєш «ліками один одному» і постійне в голові – «Я тебе, як ти мене, теж божевільно», – розповідає артистка.
 

Тому кожна дівчина, яка знаходиться у щасливих стосунках, може отримати подарунок. який допоможе знову нагадати собі, що ти найкраща та заслуговуєш на більше.

Я чітко знаю, що доглядові процедури та косметика є обов'язковими, для того щоб відчувати себе впевненою та щасливою. Займаючись собою, своїм комфортом та красою, ми нагадуємо собі, що є гарними, стильними та цікавими та не залежимо від думки хлопців чи інших людей з соціальних мереж, – впевнена YALLA.
 

Заради того, щоб порадувати дівчат, артистка об'єдналася з відомим українським брендом DUSHKA з 10-річною історією. Разом вони підготували для майбутньої переможниці конкурсу розкішний подарунковий бокс натуральної косметики ручної роботи. Всі засоби містять від 95 % натуральних інгредієнтів, а окремі продукти натуральні на всі 100 %. DUSHKA та YALLA підібрали краще для молодої шкіри з 400 засобів для тіла, обличчя та волосся, 

Як взяти участь у конкурсі?

  • Будьте підписаними на сторінку YALLA та DUSHKA в Instagram та TikTok;

  • Зніміть та опублікуйте ролик в Instagram чи TikTok  під трек «ТИ і Я»  в  instagram та TikTok і тегніть сторінку YALLA;

  • Вигравайте свій крутий приз.

Мерщій приймай участь у конкурсі та забирай свій крутий приз!

Послухати трек можна за посиланням: https://fanlink.tv/yalla_singer


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK