МастерШеф. Битва сезонів: біографія 20-ки учасників проєкту – знайомимося ближче з кожним із них

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

МастерШеф. Битва сезонів: біографія 20-ки учасників проєкту – знайомимося ближче з кожним із них
МастерШеф. Битва сезонів: біографія 20-ки учасників проєкту – знайомимося ближче з кожним із них
Пресслужба каналу СТБ

20 серпня о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра шоу «МастерШеф. Битва сезонів», де найяскравіші учасники минулих років знову зійдуться на головному кулінарному проєкті країни.

Нагадаємо, прем'єра «МастерШеф. Битва сезонів» відбулася в ефірі СТБ наприкінці січня 2022 року і була зупинена у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну. Під час війни кулінари долучилися до волонтерства та допомоги українцям за різними напрямками. Хтось почав випікати хліб та роздавати його тим, хто цього потребує, хтось – створив притулок для внутрішніх переселенців, кулінари готували і готують для наших захисників та територіальної оборони, а дехто з них і сам вступив до лав ЗСУ.

Хто увійшов до 20-ки учасників «МастерШеф. Битва сезонів»? Хто побореться за перемогу та звання найкращого кулінара? Дізнайтеся зараз!

Олександр Цвігун

Олександр Цвігун / Пресслужба каналу СТБ

Олександр – талановитий юний кулінар. У 19 років поїхав до Польщі набиратися досвіду в найкращому ресторані міста Щецина. Шеф йому довіряв, і тому ближче до кінця роботи Сашко вже був су-шефом і допомагав навчати новеньких. Юний фахівець став фіналістом на «МастерШеф. Професіонали-2». Розвиває українську гастрономію, українська кухня – його основна любов.

Катерина Велика

Катерина Велика / Пресслужба каналу СТБ

Катерина – успішна, впевнена в собі жінка, раніше володіла туристичною фірмою. Вона довго вибирала собі супутника життя – майбутній чоловік добивався її п'ять років. Катя жартує, що одружилася заради прізвища, щоб бути «Великою». Стала суперфіналісткою «МастерШеф-5».

Дмитро Балита

Дмитро Балита / Пресслужба каналу СТБ

Дмитро родом з Прикарпаття. Закінчивши політехнічний університет, вирішив не повертатися до Калуша і знайшов роботу у Львові. Займається фотостудією та проведенням весіль. Готувати любив завжди. Коли лишився сам у Львові, почав розбиратися в кулінарії. Любить готувати гарячі страви та випічку. Мріє відкрити доставку їжі. Фіналіст шоу «МастерШеф-10».

Олександр Білодід

Олександр Білодід / Пресслужба каналу СТБ

Олександр почав готувати ще в дитинстві: знайшов стареньку кухарську книгу і – вперед експериментувати. Потім готував для однокурсників у гуртожитку та для колег по роботі. Але кухарем так і не став, вибрав на вимогу батьків професію бухгалтера.

Пробував свої сили в першому сезоні «МастерШеф», але не пройшов. Опускати руки не став: сів за кулінарні книги, а ночами підробляв на кухні одного з харківських ресторанів. Для того, щоб спостерігати за роботою справжніх кухарів, Олександр погодився чистити овочі й мити посуд. Фіналіст другого сезону «МастерШеф».

Анжела Липська

Анжела Липська / Пресслужба каналу СТБ

Анжела за спеціальністю технік-механік з ремонту вагонів. Але знайшла себе в подорожах і за дев'ять років побачила 54 країни! Анжела – вегетаріанка, любить прогулянки лісом та єднання з природою, космосом. Їй подобається шокувати людей своїм віком, адже вона має свій секрет молодості та краси. Анжела стверджує, що часто бачить страви уві сні – так Всесвіт посилає їй рецепти. Девіз життя – «Диво прийде». Суперфіналістка 8 сезону «МастерШеф».

Віктор Перехрест

Віктор Перехрест / Пресслужба каналу СТБ

Вітя все дитинство був хуліганом. Мама сама виховувала його з братом і працювала двірничкою заради кімнати в гуртожитку, яку їй виділила держава. Вітя – старший син, тому чимало обов’язків лягли на його плечі. Готувати вчився у мами, а потім в училищі. На 4 сезон проєкту «МастерШеф» він прийшов, щоб змінити своє життя і життя своєї родини на краще.

Після шоу працював у відомих столичних ресторанах. Загорівся ідеєю покращити харчування дітей і молоді, тому кілька сезонів був шеф-кухарем у скаутському таборі. Бере участь у волонтерських ініціативах. Захоплюється спортом. Вітя вважає, що головне для кулінара – вміння дотримуватися чистоти, а також володіти креативом і викручуватися з будь-яких ситуацій.

Прикладом для Віктора у сфері кулінарії є Ольга Мартиновська.

Павло Серветник

Павло Серветник / Пресслужба каналу СТБ

Павло – переможець «МастерШеф. Професіонали». Паша все життя шукав себе: займався музикою, спортом, мистецтвом, за освітою – програміст. У студентські роки важив близько 100 кг. Кілька років тому його сім'я переживала не найкращі часи, і для Паші це стало переломним моментом. Він кинув пити, палити, схуд на 25 кг, став працювати в громадському харчуванні й закохався в кулінарію. Паша здобував професійні знання, читаючи кулінарні книги. Відпрацювавши в кількох херсонських ресторанах, за півтора року став шеф-кухарем. Після участі в шоу вдосконалював свою майстерність за кордоном, а також захопився випіканням хліба.

Андрій Колісник

Андрій Колісник / Пресслужба каналу СТБ

Андрій ще з дитинства захопився кулінарією, допомагав мамі робити консервацію та варити борщі. Він дуже веселий та позитивний хлопець. Учасник шоу «МастерШеф-3». Після проєкту значно виріс у професійному плані. Захоплюється азійською кухнею та випіканням хліба.

Владислав Міцкевич

Владислав Міцкевич / Пресслужба каналу СТБ

Влад почав захоплюватися кулінарією ще в дитинстві. Батьки мали свій ресторан, де з восьми років Владислав експериментував на кухні. Його перша самостійно приготована страва – котлета по-київськи. У «МастерШеф-8» Влад дійшов до фіналу. Після проєкту почав працювати бренд-шефом та шефом у трьох ресторанах, дуже багато навчався та працював над собою. Також Влад був учасником «МастерШеф. Професіонали-2».

Анастасія Кобиляцька

Анастасія Кобиляцька / Пресслужба каналу СТБ

Настя – переможниця «МастерШеф. Кулінарний випускний». Після проєкту навчалась на кондитера у школі Алена Дюкасса в Парижі. Провела безліч майстер-класів для дітей та дорослих. Також вона бере участь у кулінарних конкурсах, змагається з дорослими та не боїться конкуренції. Учасниця «МастерШеф. Професіонали-2», працює шеф-кондитером.

Дмитро Шевченко

Дмитро Шевченко / Пресслужба каналу СТБ

Діма – кухар-універсал. Діма готує вже понад 10 років у невеликих кафе, обожнює готувати синові, вважає його головним критиком. В юності читав реп, досі любить це заняття та мріє у майбутньому поєднати кулінарію та музику. Дмитро Шевченко більше відомий глядачам «МастерШеф. Професіонали» як Шева Дімарик.

Наталка Петрик

Наталка Петрик / Пресслужба каналу СТБ

Закінчивши школу, Наталія серйозно замислювалася, щоб піти в жіночий монастир. Проте батько наполіг на вступі доньки до Львівського національного університету, де вона навчалася на юриста. У студентському гуртожитку Наталія почала багато готувати та експериментувати з новими стравами. Крім того, дівчина захоплюється автостопом, грає на гітарі та вивчає іноземні мови. Після участі в «МастерШеф-6» вирішила спробувати себе в моделінгу і перемогла в шоу «Модель XL». Має домашнього улюбленця – єнота на ім’я Люцифер і все так само захоплюється кулінарією.

Олег Ковальчук

Олег Ковальчук / Пресслужба каналу СТБ

Олег заробляв на життя тим, що вибивав портрети на могильних плитах. Проте захоплення кулінарією кардинально змінило його життя. Почавши старанно займатися в спортзалі та переглянувши свій щоденний раціон на користь винятково здорової їжі, Олег схуд на 24 кг. Тепер він веде власний спортивний блог і є мотиватором для багатьох людей. Олег любить вигадувати на домашній кухні нові рецепти і розробив власний бренд здорової їжі. Він не п'є, не палить, захоплюється моржуванням, пише вірші, а також робить усе заради щастя коханої дружини та дітей. Фіналіст шоу «МастерШеф-6».

Владислав Цимбалюк

Владислав Цимбалюк / Пресслужба каналу СТБ

На роботу кухарем Владислава надихнула британська шефиня, кулінарні курси якої показували по телевізору. З того часу він понад 10 років у громадському харчуванні. Пізніше Владислав був змушений змінити професію та став м'ясником. Але він завжди мріяв бути першокласним кухарем і тому прийшов на «МастерШеф. Професіонали-3». Після того, як він дійшов до фіналу, Владу запропонували стати шеф-кухарем ресторану у столиці.

Вадим Бжезинський (Пава)

Вадим Бжезинський (Пава) / Пресслужба каналу СТБ

Вадим Бжезинський – переможець 7 сезону «МастерШеф». Хлопець із простої сім'ї, його мама – швачка, а тато, коли був живий, працював на заводі. Вадим з дитинства хотів стати кухарем, але не мав можливості вчитися. Дивився кулінарні блоги і готував нові страви для своєї дівчини. А потім переміг у кулінарному шоу і прославився на всю країну.

Яна Балог

Яна Балог / Пресслужба каналу СТБ

До перемоги в 10 сезоні шоу «МастерШеф» Яна жила в Ужгороді та навчалася на медика. Дуже любить готувати, особливо кондитерські вироби. Обожнює Лізу Глінську і вважає її своїм прикладом. Усі друзі Яни люблять її десерти, хвалять кулінарні здібності дівчини.

Серафим Дерега

Серафим Дерега / Пресслужба каналу СТБ

Серафим – учасник шоу «МастерШеф-11». Його тато – священник у православній церкві. Проте Серафим не захотів іти стопами батька, а вибрав кухню. Тато спочатку не прийняв його вибір, але потім змирився. Сіма зрозумів, що кухня – це його пристрасть, і вирішив зосередитись на пізнанні кулінарного мистецтва. Працює з десертами та м'ясом однаково добре.

Олександр Кривець

Олександр Кривець / Пресслужба каналу СТБ

Сашко навчається на режисера в Київському національному університеті культури та мистецтв. Любить знімати відео, монтувати їх. Звичайно, дуже любить готувати. Дивився телешоу з Гордоном Рамзі та іншими шеф-кухарями. Вважає себе харизматичним і любить командувати, хоче навчитися керувати персоналом, як тато. Фіналіст шоу «МастерШеф-11».

Ірина Раковчен

Ірина Раковчен / Пресслужба каналу СТБ

Іра має доньку і чоловіка. Як керівник двох кав'ярень вона займалася адмініструванням, налаштовувала роботу, займалася бухгалтерією і стежила за якістю виконаної роботи. Крім того, що дуже любить готувати, Ірина – майстер спорту з бадмінтону, багаторазова чемпіонка України та переможниця багатьох європейських змагань. Фіналістка шоу «МастерШеф-10».

Руслан Лучков

Руслан Лучков / Пресслужба каналу СТБ

Руслан працює актором травесті-шоу понад 11 років. Його сценічне ім'я – Лоліта Амбер, що означає «бурштинова» і поєднується з його образом. Але акторська діяльність не дає бажаних гонорарів, тож Руслан додатково працює офіціантом. Робота у ресторані дуже його приваблює, тому він мріє стати кухарем. Часто готує вдома та любить експериментувати зі смаками. Суперфіналіст 9 сезону «МастерШеф».

Дивіться прем'єрні випуски «МастерШеф. Битва сезонів» з 20 серпня, щосуботи, о 19:00 на СТБ!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK