Зустріч зі Сантою Дімопулос, Тетяною Літвіновою та Світланою Фус можна буде купити на благодійному аукціоні

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Зустріч зі Сантою Дімопулос, Тетяною Літвіновою та Світланою Фус можна буде купити на благодійному аукціоні
Зустріч зі Сантою Дімопулос, Тетяною Літвіновою та Світланою Фус можна буде купити на благодійному аукціоні
пресс-служба

Аукціон стартує 12 лютого на першій в Україні фандрейзинговій платформі Meeting.Me на підтримку благодійного фонду “Let's help”

На пенсії також можна навчатися, займатися спортом, подорожувати, знаходити нових друзів і навіть закохуватися - таке бачення прагне донести до українців, віком 60+, благодійний фонд “Let's help”. З цією ж метою вони створили Університет третього віку “Протон” - навчально-соціальний проект, який дає змогу пенсіонерам безоплатно здобувати знання, опановувати сучасні digital-інструменти та знаходити однодумців.

  • Не всі пенсіонери можуть собі дозволити оплатити курси по користуванню смартфоном чи ноутбуком, я вже мовчу про екскурсії та відвідування театрів, - каже фахівчиня по роботі з партнерами Марія Свириденко-Новак. - Університет третього віку “Протон” дає ці можливості безкоштовно. Цей проект змінює культуру старіння в Україні, надає сенсу життю тисяч літніх українців, позбавляє самотності та депресії. Для нас, молодих, цей проект –  можливість показати людям пенсійного віку, що нам не байдуже що з ними відбувається і як вони живуть. Адже пенсія - це не страшно, це те, що чекає кожного з нас. Сьогодні 1300 пенсіонерів можуть освоїти необхідні в сучасному світі навички та відчути себе “живими” і потрібними суспільству. Зараз Університет працює в 5-ти містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові, але ми прагнемо охопити всю Україну! Тому нам дуже важливо знаходити та залучати кошти на підтримку проекту. Зрештою, щасливе суспільство формується з різних поколінь

На підтримку Університету третього віку “Let's help” зорганізували благодійний аукціон, який розпочнеться уже 12 лютого на платформі Meeting.Me. Це перша в Україні фандрейзингова платформа з продажу благодійних зустрічей.

Серед публічних особистостей, які вирішили підтримати фонд і стануть лотами, - Санта Дімопулос (бізнесвумен, інфлюенсер, опініон-лідер, філантроп, переможниця “Танців з зірками” та чемпіонка світу з фітнесу 2011 року), Тетяна Літвінова (засновниця “Sweet Events” та Youtube-блогер, співавтор книги “28 дней в твоей тарелке”), Світлана Фус (лікар-дієтолог, автор книг “Ти просто WOW, Невже це все через їжу?”, “28 дней в твоей тарелке” і онлайн-проектів “Бездиет” та “ДиетамБой”) та багато інших.

Світлана Фус

  • Завжди радо долучаюся до доброчинних ініціатив, особливо подібного роду, - каже Світлана Фус. - Університет третього віку, який зорганізували “Let's help”, - дуже важливий проект. Він дає змогу людям пенсійного віку створити ком'юніті однодумців і не відчувати себе покинутими. Вони можуть навчатися, спілкуватися, разом відвідувати музеї, театри. Бо що таке вік? Це лише цифри в паспорті, які жодним чином не повинні обмежувати людей вести активний повноцінний спосіб життя.

Тетяна Літвінова

  • Головне завдання публічних людей - популяризувати соціально-важливі ініціативи. Тож я залюбки погодилася взяти участь в аукціоні, - пояснює Тетяна Літвінова. - Це чудесна нагода долучитися до благородного проекту та водночас гарно провести час - познайомитися з новою людиною, поділитися із нею своїм досвідом і почерпнути щось для себе.

Санта Дімопулос

  • Раніше я неодноразово бувала на благодійних аукціонах, але в такому - буду брати участь вперше, - зізнається Санта Дімопулос. - Тож з нетерпінням чекаю на зустріч з переможцем! Маю велику надію на те, що нам вдасться не лише зібрати заплановану суму, а й перевищити її. Оскільки цей проект заслуговує нашої великої підтримки.

Нагадаємо, благодійний аукціон на підтримку проекту “Університет третього віку “Протон” від БФ “Let's help” стартує 12 лютого. Організатори ставлять за мету зібрати 350 із половиною тисяч гривень. Ця сума дозволить забезпечити безкоштовним навчанням та дозвілля 1300 студентів літнього віку протягом 3 місяців. Детальніше з лотами і самим проектом можна ознайомитися тут. .

А пройде аукціон на першій в Україні фандрейзинговій платформі Meeting.Me. Попередній аукціон ознанізовувала скаутська організація “Пласт”, і їм вдалося зібрати більшу запланованої суми.


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK