Оля Цибульская рассказала о беременности и показала редкое фото крохи-сына

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Оля Цибульская рассказала о беременности и показала редкое фото крохи-сына

Самая поющая ведущая Оля Цибульская поделилась с подписчиками в Инстаграм трогательной и очень интересной историей о своей беременности и сыночке Несторе.

Как оказалось, самое большое чудо с ней случилось в канун Рождества 4 года назад.

Читайте такожПоцелуи на балконе: Ким Кардашьян и Канье Уэст обживают новые апартаменты в Майами

«Диво Різдва для мене відбулось 4 роки тому. Весь 2014-й я була дивною вагітною дівчинкою. Прокидалась о 4 ранку на ефіри, бігала на високих підборах, дала сольник, зняла кліп на 6-му місяці (ніхто і не здогадався, що я вагітна), ненавиділа всі заняття для пузатих, ганяла на машині, тричі витягуючи у чоловіка ключі від свого авто».

reyf19jnwba

Также артистка призналась, что с того момента, когда узнала о своей беременности, она ожидала рождения именно сыночка. А сейчас, когда мальчику еще всего лишь 4 годика, мама с папой для него – вселенная и волшебники.

Читайте такожДень рождения Адриано Челентано: ТОП-10 лучших ролей актера (фото)

«І впевнено чекала сина. З першої секунди і з першої смужки на тесті. Перед сном закривала очі і говорила з ним подумки. Розказувала як ми його хочемо і чекаємо вдома. І ім‘я приготували – Нестор. Переможець, який повертається додому. Сьогодні нашому сину 4 роки. Перед сном він сказав що має мрію, щоб я спекла йому рибку і зварила вермишельки, а тато почитав Гаррі Поттера. Збулося. Поки твоя дитина ще малюк – ти всесвіт і чарівник. Це так швидко минає. Хочеться запам’ятати кожну секунду. Які ми батьки – покаже час. Чарівники ми, як каже Нестор, – суперові. Будь здоровий, синок! І хай дива трапляються кожного дня. Бо найбільше моє диво – це Ти».

Напомним, ранее Катя Осадчая показала снимки в бикини на берегу Индийского океана.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK