Христина Соловій презентувала кліп на пісню до фільму Крути 1918

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Христина Соловій презентувала кліп на пісню до фільму Крути 1918

Сьогодні на офіційному Youtube-каналі Христини Соловій відбулася прем’єра кліпу на пісню «Стежечка». Лірична композиція на слова Івана Франка є саундтреком до історичного фільму «Крути 1918», який 7 лютого виходить в широкий прокат в Україні.

Читайте такожСоветский клип популярной группы забраковала цензура

Для Христини Соловій – це перший досвід співпраці з кінематографом. Вона зізнається, що коли писала пісню «Стежечка», уявляла саме українське кіно.

«Пригадую, як колись захоплювалась саундтреком Святослава Вакарчука до к/ф “Украдене щастя”, за мотивами драми Івана Франка. Тоді в мені й зародилась мрія написати свій саундтрек», – говорить співачка.

Символічно, що прем’єра кліпу відбулася в День 100-ліття соборності України.

Читайте такожВся палитра эмоций! ALEKSEEV представил автобиографический клип

«Пісню «Стежечка» я написала на текст улюбленого Івана Франка – видатного поборника української соборності, – додає Христина Соловій. – Пісня написана більше п’яти років тому, а текст – у минулому столітті. Це трепетно і хвилююче, що у День соборності України вони зійшлись в одному часопросторі і стали супроводом фільму «Крути 1918».

Фільм «Крути 1918»– історичний екшн, присвячений бою на станції Крути взимку 1918 року. Тоді чотири сотні юнаків стали проти 4-тисячного добре озброєного війська більшовиків. В український кінопрокат фільм виходить 7 лютого. 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK