Ого! Ольга Фреймут сообщила, что в день рождения начала новую жизнь

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Ого! Ольга Фреймут сообщила, что в день рождения начала новую жизнь

Телеведущая Ольга Фреймут в Инстаграм любит делиться с подписчиками своими размышлениями на различные темы. Так случилось и в день ее рождения.

Читайте такожСтало известно, поедет ли MARUV на «Евровидение-2019» от Украины

25 февраля звезда Нового канала отпраздновала свое 37-летие. В Сети Оля опубликовала фотографию с отдыха, а также рассказала о странном чувстве, которое ее посетило. Знаменитость призналась, что ощущает, что отсчет жизни обновлен и кажется, как будто все эти годы позади – не ее жизнь.

«Мені 37. Вперше за всі роки відчуваю: відлік життя оновлено; мене наче повернули у 1982 – коли так лячно народжуватися і починати вчитися. Дихати. Їсти. Тоді теж була паніка повністю і буквально віддатися в руки незнайомців. Нехай мами і тата. 25 лютого 1982 року я й уявлення не мала, як собі зарадити, коли не вмієш користуватися думками, бо не знаєш мови; коли навіть до повзання (а тим більше до перших кроків) потрібно дорости. Коли безпомічність у всьому, лише мамина посмішка інтуїтивно в порятунок.

І зараз це саме відчуття – позаду ніби не моє життя. Ніби якась інша я його пройшла. Ніцше радив полюбити свою долю. Я свою обожнюю. Вона цікава - мов фільм. За сірі сюжети режисери не беруться. Тому я рада екстравагантності мого життя. Але. Чомусь все сьогодні починається знову. І я це бачу, як бачу вітрильник на хвилях блакитного моря. Як цукор і хлібницю на столі за сніданком, поки пишу цей не інстаграмний текст. Попереду - простір будинку, який ще не встигли омеблювати. Я (котра з минулого) залишила непридатні навики: знайомства , які ні до чого; мрії – до яких дійдено. А поки довіряюся великому світу – як 37 років тому зробила це немовлям», – написала Ольга Фреймут.

quakczrpk2i

Читайте такожНеужели будет целый фильм? Олег Винник заинтриговал анонсами нового клипа

Подписчики ведущей под публикацией активно поздравляли именинницу с праздником и старались не комментировать данный пост. Лишь некоторые фолловеры отметили, что как-то все это звучит немного странно.

Напомним, ранее обнаженная Настя Каменских взбудоражила Сеть постельным фото.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK