Сестра погибшей актрисы «Дизель Шоу» заявила о махинациях продюсеров

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сестра погибшей актрисы «Дизель Шоу» заявила о махинациях продюсеров

После трагической гибели в ДТП звезды «Дизель Шоу» Марины Поплавской прошло уже более 4 месяцев и артисты вновь вернулись на сцену, путешествуя по Украине с новой программой. Однако без скандалов не обходится.

Читайте також«Как кинозвезда»: Леся Никитюк с красной помадой показала стильный look

Так, родная сестра погибшей Марины Францевны обвинила в махинациях продюсеров и пиар-менеджера юмористического шоу. На своей странице в Facebook женщина написала огромный пост, в котором заявила, что без согласования с семьей, были открыты счета на несовершеннолетних племянниц актрисы.

«Наша сім'я була проти, щоб під час трауру (пройшло трохи більше 4 місяців від моменту трагічної загибелі моєї сестри) проводились будь-які гучні заходи в ім'я Марини,а особливо до дня народження? Ніяких коштів, тим більше з концерту до дня народження? Маріанни Францівни, родина не потребує! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди. У мене виникають питання: "яким чином без узгодження зі мною,без переліку відповідних документів,в решті-решт без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки на неповнолітніх племінниць?» – возмутилась Людмила.

6pbezrhftzm

Читайте такожНикакой ревности! Владимир Дантес опубликовал голое фото Нади Дорофеевой

Также Людмила Поплавская призналась, что ранее предупреждала продюсера шоу, что соответствующее заявление появится, если ситуация не изменится. И она, видимо, не изменилась.

«Вплутувати дітей, я категорично забороняю!!! Дівчатка і так отримали важку психологічну травму! Загинула не просто рідна тьотя, а ще й хрещена мама моєї старшої доньки. Коли 20 жовтня 2018 року сталося жахливе ДТП, ніхто з керівників "дизель-шоу" не повідомив нас про загибель Маріанни. Про трагедію наша родина дізналась з інтернету!? Не потрібно шукати виправдовувань цьому вчинку. Їх не повинно бути!»

Также женщина объяснила, почему ее тревожит эта ситуация.

Читайте такожСветлана Лобода шокировала зрителей падением на сцене

«По-перше, коли 20 жовтня 2018 року сталося жахливе ДТП, ніхто з керівників "дизель-шоу" не повідомив нас про загибель Маріанни. Про трагедію наша родина дізналась з інтернету!? Не потрібно шукати виправдовувань цьому вчинку. Їх не повинно бути! Повідомити потрібно було першочергово і особисто. Після поховання Маріанни з адміністрацією ніяких контактів не було. Однак через 3 тижні після загибелі моєї дорогої серцю людини поступила пропозиція прийняти участь у зйомках фільму "Королева гумору". Перебуваючи у важкому психологічному і фізичному стані, я відмовилась. Знімати фільми не витримавши паузи,в такий складний для родини час неприпустимо.»

Напомним, ранее Олег Винник рассказал о пикантных моментах с любимой.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK