Міжнародна інвестиційна компанія допомогла трьом обласним лікарням з обладнанням

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Міжнародна інвестиційна компанія допомогла трьом обласним лікарням з обладнанням
Міжнародна інвестиційна компанія допомогла трьом обласним лікарням з обладнанням
Пресслужба

У партнерстві з українським благодійним фондом “Твоя Опора” компанія “Freedom Finance Europe Ltd” закупила медичне обладнання на суму 9,5 мільйонів гривень.

Читайте такожАнна Панова розповіла, як її родина підтримує країну під час війни
Світ не залишається осторонь війни в Україні — свою підтримку та допомогу нам надає майже вся міжнародна спільнота, благодійні фонди та приватні компанії. Онлайн-брокер “Freedom Finance Europe”, що відкриває клієнтам доступ до фондових ринків США, Європи та Азії, пожертвував 9,5 мільйонів гривень на допомогу українським дитячим лікарням.

Завдяки співпраці з благодійним фондом “Твоя Опора” буквально за тиждень на цю суму вдалося купити обладнання екстреного класу. Воно вже працює та рятує життя у медзакладах трьох областей. Це — Дніпропетровщина, Миколаївщина та Київщина.

«Це дуже важливе обладнання, яке допоможе врятувати багато життів наших маленьких українців, — пояснює засновниця благодійного фонду “Твоя опора” Валерія Татарчук. — Ми не перестаємо дякувати нашим міжнародним партнерам за їхню небайдужість у такий важкий для нас час».

«Ми розуміємо, що діти це наше майбутнє. Й особливо щемно, коли бачиш, що наймолодші безвинні українці страждають від російської агресії. Щиро віримо, що нова медична техніка допоможе врятувати не одне маленьке життя. А ще дуже чекаємо дня, коли з кожного куточка нашої України будемо чути радісні вигуки дорослих і діток про нашу з вами перемогу!”, 一 додає Марина Бартошек, генеральний директор Фрідом Фінанс Україна.

Зокрема у лікарню на Київщині закупили чотири комплекти приліжкових моніторів пацієнта PVM-2703, один приліжковий монітор пацієнта PVM-2703 з капнографом. Це обладнання дозволяє моніторувати основні параметри стану пацієнта: артеріальний тиск, сатурацію крові, частоту дихання, частоту пульсу, температуру тощо. Ці монітори важливі для пацієнтів, які знаходяться у важкому стані і потребують ретельного контролю. Також придбали два комплекти мобільних світильників, які допомагають медичному персоналу проводити медичні заходи для лікування та хірургічного втручання.

у лікарню на Дніпропетровщині закупили два комплекти реанімаційних систем. Вони дають змогу оперативно реагувати на зміни стану дитини та виходжувати новонароджених. Також придбали один комплект цифрового палатного (мобільного) рентген-апарату. Його можна використовувати в операційних, палатах інтенсивної терапії, травматології, ортопедії, відділеннях швидкої допомоги. Коли до дитини не можна торкатися, а без проведення рентгену встановити діагноз та/чи пошкодження неможливо, саме цей апарат дозволить провести дослідження і не нашкодити дитині.

у лікарню на Миколаївщині закупили комплект анестезіологічної системи з медичним компресором. Цей апарат забезпечує анестезію під час проведення операційних втручань. Це комплексна система, яка поєднує в собі можливості експертного моніторингу, передові технології та засоби вентиляції легень. Придбали також систему ультразвукову діагностичну (УЗД) портативну, що використовується для діагностики захворювань опорно-рухового апарату, в ревматології, малоінвазивних втручаннях, в екстреній медичній допомозі та інтенсивній терапії. Ця система є мобільною, її можна переміщувати, щоби в критичних ситуаціях провести дослідження, яке може коштувати життя дитині.

Для довідки.

Freedom Finance Europe Ltd є дочірньою компанією публічного холдингу Freedom Holding Corp.

В Україні до складу холдингу входить компанія Фрідом Фінанс Україна, місія якої — розвиток фондового ринку України та надання українцям доступу до світових фондових ринків. Фрідом Фінанс Україна працює на основі безстрокових ліцензій Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України (НКЦПФР). Офіси компанії є у 12 містах України.

“Твоя Опора” — український благодійний фонд, заснований у 2014 році Валерією Татарчук, щоб допомогти дітям із вродженими вадами серця. З початком російсько-української війни фонд розширює спектр своєї діяльності і починає надавати гуманітарну допомогу постраждалим від воєнних дій дітям, дорослому цивільному населенню, лікарням.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK