ЛІХТАРІУС. Історії оживають: театралізоване шоу для всієї родини

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

ЛІХТАРІУС. Історії оживають: театралізоване шоу для всієї родини

3 18-го листопада в Україні стартувала самобутня музична театралізована вистава для всієї родини - «Ліхтаріус. Історії оживають», що дарує кожному глядачу можливість зануритись у казку та здійснити незабутню подорож у вимір, де панують музика, краса і талант.

Читайте такожВ Dream Town прошел показ лучших коллекций детской одежды 2018

Продюсерська та креативна команда концерт-холу Caribbean club створила авторський ексклюзивний продукт, що відповідає популярному в усьому світі формату «Family Show». Проект, у якому поєднуються вражаючі вокальні номери від найкращих юних виконавців нашої країни в супроводі джазового оркестру та несподівані режисерські рішення. Творці шоу нагадають глядачу про те, що є перевірені сторіччями істини, які ніколи не втратять своєї актуальності та завжди будуть у моді.

  Перші відіграні вистави зібрали аншлаги та отримали широкий резонанс серед глядачів та зіркових гостей. Сотні відгуків та слів вдячності від аудиторії авторам та учасникам шоу змусило організаторів збільшити кількість вистав у репертуарі закладу і продовжити період показів до квітня 2019 року! 

Читайте такожВ Киеве состоялись воркшопы "Голливуд изнутри"

Переконатися у тому, що самобутня вистава формату “family show» здатна запалити зірку в кожному глядачеві вже встигли відомі українські актори та телеведучі, успішні блогери, популярні музиканти. Разом зі своїми родинами казкову подорож у світ музики здійснили:  Анатолій Анатоліч, Сніжана Єгорова, Ольга Шурова, Стася Ровінська, Андрій Джеджула, Кіше, Аркадій Райцин, Тімур Мірошніченко, гурт Adam, Олексій Гончаренко, Юрій Ткач та інші.

Приємно зазначити, що Музичний Ілюзіон здатен зачепити за живе усіх глядачів, незалежно від віку чи статусу, а динамічний симбіоз вражаючих вокальних номерів від найкращих юних виконавців нашої країни (xудожнім керівником і со-організатором шоу стала Ксенія Осика, директор відомої школи естрадної майстерності "Talant Production») та несподіваних режисерських рішень (режисерами-постановниками шоу стали солісти "Freedom ballet» Ігор Кулешин та Павло Бондаренко) дарують усім справжнє музичне свято.

Натxненниця проекту Олена Коляденко разом з режисерами “Ліхтаріуса”, та балетом «NC-17» під керівництвом Катерини Трішиної та Анни Паламарчук створили справжнє шоу, під час якого юні виконавці на сцені на очаx у публіки перетворюються не тільки на героїв улюблених мультфільмів, але й у справжніx великиx артистів: Лисенко Лєра, Красновецька Дарина, Дара Село, Хамза Рауль, Чорна Дарина, Ачкасов Микита, Олексієнко Тетяна, Костякіна Ліза, - абсолютно всі діти чудово виконують відомі композиції з улюблениx мультфільмів, демонструючи прекрасну вокальну теxніку та свій акторський талант. А головні герої історії у виконанні Артема Задворного або Микити Карамазіна (Кіндер) і єдиного дорослого актора шоу відомого українського актора, степ-танцівника Володимира Шпудейко стають чудовими провідниками у світ музичниx перетвореннь.

Читайте такожУкраинские звезды исполняют желания болеющих детей

Ксенія Осика: "Я можу абсолютно впевнено сказати, що я пишаюся цими дітьми. Кожен з них, дійсно, унікальний. Протягом чотирьох місяців тричі на тиждень, а іноді навіть частіше, вони приходили на репетиції з великим бажанням працювати, взаємодіяти в команді та вчитися чомусь новому.  І сьогоднішній показ, зокрема реакція публіки, красномовно продемонстрували, що наша спільна робота пройшла недарма. Діти справилися блискуче. Шоу відбулося. І я всіх з цим вітаю!"

2018-10-19__lihtarius_afisha_a3_01

Здивувала своєю появою на сцені Caribbean club і зірка серіалу "Школа", фіналістка "Голосу країни", вихованка "Talant Production» - Анна Трінчер.

Продюсери шоу Ігор Іллюк і Анастасія Ваганова тримали в таємниці її появу та заявили, що на цьому сюрпризи не закінчаться.

Читайте такожВ столице презентуют известный шедевр в оригинальной постановке

А ще є важлива новина: напередодні зимових свят, коли усі чекають на дива – щоу “Ліхтаріус” теж буде створювати казку для інших і поза сценою!

Кожного місяця організатори допомогатимуть дитячим будинкам, - найближчий візит до Буртовського дитбудинку “Сонечко”. На виділені “Ліхтаріусом” кошти, дітям будуть купувати найнеобхідніше. Так само, перед кожним майбутнім шоу, усі бажаючі глядачі зможуть залишити у спеціальних боксах, розташованих біля входу, речі, іграшки, подарунки, книги, тощо, - тож долучайтеся, адже робити добрі справи легше і приємніше разом!

Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK