Олег Винник в дуеті з популярним співаком записали гімн до всіх весіль

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Олег Винник в дуеті з популярним співаком записали гімн до всіх весіль

Кожен справжній український чоловік вважає, що найкращий день в житті – це день його народження. Але доки не зустріне своє кохання…

Читайте такожСмелые идеи и необычные номера: чем Олег Винник удивит на киевском концерте

«Найкращий день» – скажений трек від справжніх українських чоловіків. Харизматичні й талановиті артисти Олег Винник і Потап представляють легку, веселу пісню для всіх, хто живе з романтикою у серці, пам’ятає дати та щиро відзначає день весілля. У ній лунають нотки всіх чуттєвих «медляків» та весільних мелодій, українських народних та сучасних танцювальних пісень.

Композиція стала другим офіційним саундтреком до повнометражної комедії «Скажене Весілля», в якій зіграли артисти. Прем’єра фільму в усіх кінотеатрах України відбудеться 4 жовтня 2018 року.

Читайте такожМолодая и амбициозная певица MILANIA презентует новую песню

«Після того, як я побачив сцену з Олегом у фільмі, одразу зрозумів, що бути дуету! Ми зустрілися, все обговорили, і вже наступного дня куражно, весело і «по-скаженому» записали пісню на студії. Взагалі, унікальна ситуація, коли два різнохарактерні харизматичні чоловіки зустрічаються на одному знімальному майданчику: співають, танцюють та грають на музичних інструментах. Кліп вийшов дуже файним!» – розповів Потап.

«Я дуже щасливий і задоволений, що все відбулося так легко та весело. Коли разом збираються драйвові люди, котрі знаходяться на одній хвилі –відбуваються справжні речі, які звуться творчістю. Але найголовніше, що нас об’єднує – бажання нести любов!» – сказав Олег Винник.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK