Співак ALEKSEEV здивував новим треком та зовнішним виглядом

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Співак ALEKSEEV здивував новим треком та зовнішним виглядом
Співак ALEKSEEV здивував новим треком та зовнішним виглядом

ALEKSEEV у самостійному плаванні випустив новий трек

ALEKSEEV випустив новий мотивуючий сингл і представив його у дещо незвичному для себе музичному стилі. «Наодинці танці» – танцювальний трек, але з характерним для Микити романтичним присмаком. 

«У цій пісні я звертаюся до дівчат зі словами підтримки, мотивую їх бути сильними і, не зважаючи на можливу безвихідь і складні обставини, не ставати черствими, зберігати в серці доброту, людяність і чуйність.  Хоч це і новий період у моєму особистому житті і творчості, попри те, не вважаю, що в цій пісні я зовсім інший. Як і раніше співаю про кохання, намагаюся бути чуттєвим і сентиментальним, яким в принципі і є насправді.  Сподобалося експерементувати зі звуком та стилем, тепер у самостійному плаванні я можу собі це дозволити. Дякую великій кількості людей, я б сказав, рекордній, хто мені допомагав з цим релізом. Далі більше…», – прокоментував вихід треку співак.

В новій роботі неможливо окрім музичного експеременту, не помітити зовнішні зміни співака, які подекуди викликали шокову реакцію у прихильників ALEKSEEV. Вічний меланхолік брюнет – танцює, будучи блондином…

«Наодинці танці» – мотивуючий трек, який стане підтримкою для багатьох дівчат, комусь вкаже правильний шлях, когось просто розважить і порадує своїм неординарним вайбом.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK