«Нікчемний Я-4»: зіркова прем'єра у Києві – фото

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

«Нікчемний Я-4»: зіркова прем'єра у Києві – фото
«Нікчемний Я-4»: зіркова прем'єра у Києві – фото
B&H film distribution

2 липня у кінотеатрі «Оскар» ТРЦ «Gulliver» відбулася прем'єра анімаційної комедії «Нікчемний Я-4».

Читайте такожДарʼя Легейда: «Завжди знайдеться людина, яка в тебе буде кидати каміння»
Першими продовження історії про Ґру та жовтеньких і непосидючих Посіпак  переглянули зірки дубляжу Анастасія Цимбалару та Анатолій Анатоліч!  На яскраву локацію української прем’єри також завітали українські селебрітіз із родинами, а саме ведучі програми «Факти ICTV» і телемарафону «Єдині новини» Андрій Ковальський та Оксана Гутцайт, Марина Арістова, Ілона Гвоздьова, Олена Світлицька, ведучий Іван Люлєнов, Юла, співак та тіктокер LOGVIN, Григорій Бакланов, а також топові блогери. 

Мульт шикарний – веселий і, головне, дає зрозуміти, що для кожного з нас все ж найголовніше – це родина. Головний герой заради дитини готовий на все, і це неабияк цінна історія, за якою варто і цікаво спостерігати. Тому я раджу мультик! Не тільки дітям, а й дорослим теж буде цінно подивитися. Я сама отримала задоволення від перегляду. А знайомі голоси в дубляжі мультику дали ще більше емоцій та насолоди, – прокоментувала Оксана Гутцайт.

Повернення улюбленого анімаційного хіта «Нікчемний я» від Illumination на великих екранах! Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру-молодшого, який точно знає, як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK