Блискуча українська комедія «Продюсер» виходить на кіноекрани

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Блискуча українська комедія «Продюсер» виходить на кіноекрани

14 лютого в кінотеатрах України стартує прокат крутої комедії «Продюсер», зробленої за голлівудськими зразками. У фільмі задіяно ціле сузір’я видатних особистостей українського шоу-бізнесу.

Читайте такожВышел трейлер фильма «30 безумных желаний» с Мэйси Уильямс в главной роли

«Продюсер» переносить на українські реалії легендарний голлівудський жанр комедійного фільма–подорожі, або роуд-муві. Сюжет побудовано навколо поневірянь молодого самовпевненого кінопродюсера, якого грає скандально відомий телеведучий Олексій Дурнєв. Його герою успіх вдарив у голову: на неймовірні вечірки він витрачає всі гроші, зароблені за минулий фільм, і навіть ті, що вже виділені на наступний. Та ось приходить час Х: нові зйомки розпочинаються вже завтра, а платити за них, як виявилося, немає чим...

Продюсер повинен знайти купу грошей та власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом. Дорогою на нього чекають чудернацькі пригоди, кумедні ситуації та декілька уроків від карми. Його супутниками стануть вибаглива кінозірка (Даша Астаф’єва), зухвалий репер (кумир юної аудиторії Вася Кіт з Чоткого Паци) та відеоблогерка, яка знімає геть усе на камеру (україно-болівійська співачка Michelle Andrade).

Крім того, справжнім хайлайтом акторського складу фільму став дует короля української естради Павла Зіброва та мініатюрного пса на прізвисько Мужик. А модельєр Андре Тан, який грає у фільмі… модельєра Андре Тана, навіть став героєм мему «Андре Тан тобі братан».

«У будь-якому фільмі найголовніше — це по-справжньому захоплюючий сюжет. Потрібно бути твердо переконаним, що історія, яку ти розповідаєш, надихатиме акторів і знімальну групу весь період зйомок. «Продюсер» — саме така історія, з несподіваними сюжетними поворотами, і вона змусить глядача сміятися і співпереживати», — коментує режисер і автор ідеї фільму Сергій Вейн. «Продюсер» став повнометражним дебютом Сергія, який отримав міжнародне визнання в індустрії музичних відео.

Читайте такожЛиам Нисон, черный юмор и много снега: почему стоит посмотреть фильм «Холодная месть»

Прем'єра «Продюсера» відбудеться у День закоханих, і це невипадково. «Любов і гумор — це як текіла і сіль: ідеальна пара! То ж запрошую всіх закоханих 14 лютого до кінотеатру, щоб підзарядитися позитивом від по-справжньому блискучої комедії», — коментує продюсер фільму Станіслав Тіунов.



Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK