Епіцентр випустив колекцію благодійних NFT на маркетплейсі Binance NFT

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Епіцентр випустив колекцію благодійних NFT на маркетплейсі Binance NFT
Епіцентр випустив колекцію благодійних NFT на маркетплейсі Binance NFT
пресс-служба

Загалом видано колекцію з 209 унікальних NFT (криптографічних токенів) із зображенням ангелів під назвою Angel of Good.

Створила їх компанія «Епіцентр К» напередодні новорічних свят у рамках благодійної акції «Ангелятка добрих справ», мета якої — допомогти дітям з особливими потребами та дітям із дитячих будинків. У компанії повідомили, що токени почали продаватися з першого ж дня появи на Binance. Продано вже близько 100 унікальних лотів.

Вартість NFT — від 10 до 1000 доларів, ціна залежить від виду самого токена. Представлені вони у трьох видах: статичні зображення, анімаційні та 3D-моделі. Ангелочки розташовані на тлі картин відомих імпресіоністів та різняться колірною палітрою і аксесуарами.

Головними зірками цієї благодійної акції стали співачка, композиторка та авторка пісень Світлана Тарабарова, а також символ нової україномовної танцювальної музики Ivan NAVI. Їхні токени теж можна придбати на маркетплейсі Binance NFT разом із ангелятками за посиланням.

«Серце розривається від думки, що є дітки, позбавлені батьківського тепла й турботи. Тому з радістю підтримала «Ангеляток добрих справ» та стала героєм NFT-токенів у рамках акції. Цифрові технології у благодійності мають дуже великий потенціал. Здійснювати дитячі мрії – це щастя, пам'ятайте про це і завжди залишайтеся на світлій стороні!»,ділиться враженнями Світлана Тарабарова.

Директорка з реклами та маркетингу мережі ТЦ «Епіцентр» Ірина Шинкаренко розповіла, що ідея з токенами виникла у рамках проекту «Ангелятка добрих справ», який уже другий рік втілюється мережею ТЦ Епіцентр напередодні зимових свят. Крім покупки NFT до ініціативи кожен може приєднатися і традиційним шляхом: придбати ангелятко в мережі Епіцентр за 9 гривень (на касі або онлайн). А також у самому Епіцентрі або Новій Лінії можна обрати листа та здійснити дитячу мрію.

Епіцентр став першою комерційною структурою в Україні, яка розробила благодійні NFT-токени спільно з Binance. Партнером виступила компанія Isobar Ukraine.

«Ми у Binance приділяємо велику увагу благодійності та завжди раді підтримувати подібні ініціативи. Особливо це важливо в період новорічних та різдвяних свят, оскільки NFT-аукціони можуть привернути увагу аудиторії до тих осіб, які, на жаль, чимось обділені у зв’язку з життєвими обставинами, що склалися», зазначив Іван Паскар, менеджер з маркетингу Binance в Україні.

У компанії повідомили, що всі кошти будуть спрямовані на допомогу дітям із дитячих будинків та спецустанов по всій Україні.

  «Я вірю в магію новорічно-різдвяних свят. Оскільки у сучасному світі поєднання добрих справ із цифровими технологіями може значно примножити допомогу дітям у дитячих будинках – з радістю став обличчям благодійних NFT-токенів «Ангелятка добрих справ». Важливо йти в ногу з часом, але не забувати про вічне – добрі серця. Цей час – чудова можливість стати хорошим ангелом для когось, хто чекає на диво. Долучайтесь!»,резюмував Ivan NAVI.

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK