Kalush Orchestra оголосила музичну мобілізацію в Україні

Kalush Orchestra оголосила музичну мобілізацію в Україні

Спільно з головою Мінцифри гурт приготував інструкцію, як викинути російських виконавців із трендів України на стрімінгах.

Міністр цифрових технологій Михайло Федоров та українська група Kalush Orchestra опублікували спільне звернення до українців та оголосили про музичну мобілізацію в Україні. На стрімінгових майданчиках у трендах України досі є російські виконавці. Це не лише культурна окупація, а й спонсорство нових танків та ракет проти України.

Читайте також: Псюк з Kalush згадав, як йому радили читати реп російською

В інструкції пояснюється, що у разі прослуховування російського артиста в Apple music, Spotify або Youtube music він отримує гроші за монетизацію та сплачує податки до бюджету країни-агресора. Величезна частина російського бюджету йде на російську армію, яка вбиває українців та знищує українські міста. Тому кожен завантажений альбом російського музиканта – це зброя для окупантів.

Глава Мінцифри та Kalush Orchestra знають, як можна це виправити:

"Перевірити свій Spotify, Apple Music, Youtube Music та видалити звідти всі російські треки. Ну і не забувайте підтримувати класних українських виконавців. Крім того, Kalush Orchestra підготували плейлисти з сучасною українською музикою. Слухайте та підтримуйте українське!".

Раніше ми писали, що Михайло Крупін розповів про путініста і свого колишнього продюсера Юрія Бардаша.


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK