Найкращі зірки 2022 року за версією IMDb: ТОП-10

Найкращі зірки 2022 року за версією IMDb: ТОП-10

IMDb рейтинг акторів, які здивували глядача у 2022 році.

Кінопортал IMDb назвав імена зірок, які стали найкращими акторами та проривом 2022 року. Їхня гра в кіно захопила не лише критиків, а й глядачів. До рейтингу IMDb 2022 року потрапили одразу три зірки з серіалу «Дивні дива» і дві – з «Ігри престолів: Дім Дракона». Дізнайтеся, які актори потрапили в топ зірок IMDb 2022 і завдяки яким проєктам вони потрапили до цієї добірки.


IMDb найпопулярніші зірки 2022 року


Джеймі Кемпбелл Бовер 

Ніхто не мав більш жахливої трансформації на екрані в 2022 році, ніж Джеймі Кемпбелл Бовер, також відомий як Векна. Він зіграв великого лиходія у 4-му сезоні серіалу «Дивні дива».

 

Джеймі Кемпбелл Бовер / Джерело: Getty Images

 

Зої Кравіц 

Зої Кравіц не вперше бути в центрі уваги, але у 2022 році вона вперше знялася у популярному трилері «Кімі», а потім швидко пішла роль Селіни Кайл (вона ж Жінка-кішка) у «Бетмені» з Робертом Паттінсоном. Завдяки цим ролям Зої потрапила до списку найкращих акторів за версією IMDb.

 

Зої Кравіц / Джерело: Getty Images

 

Лілі Джеймс 

Лілі Джеймс не новачок у списку найкращих зірок IMDb, посівши 10-те місце у 2021 році. У список вона повернулася 2022 року завдяки своїй ролі Памели Андерсон у мінісеріалі «Пем і Томмі», який також приніс їй номінацію на премію «Еммі» за головну жіночу роль.

 

Лілі Джеймс / Джерело: Getty Images

 

Остін Батлер

Каліфорнійський хлопчик Остін Батлер з вискаленими губами і стегнами, що хитаються, став кумиром для багатьох у 2022 році, коли фільм «Елвіс» став справжнім касовим хітом. Він завоював серця глядачів і потрапив до IMDb-рейтингу зірок.

 

Остін Батлер / Джерело: Getty Images

 

Міллі Боббі Браун

Четвертий сезон «Дивні дива» забезпечив місце Міллі Боббі Браун у списку головних зірок IMDb, а «Енола Холмс-2» допомогла їй утриматися там.

 

Міллі Боббі Браун / Джерело: Getty Images

 

Джулія Гарнер

Це був знаменний рік для Джулії Гарнер: останній сезон «Озарка» дав їй премію «Еммі» за найкращу жіночу роль другого плану та головну роль у серіалі Netflix «Вигадана Анна». Гарнер повернеться на великий екран у ролі поп-ікони Мадонни у майбутньому біографічному фільмі.

 

Джулія Гарнер / Джерело: Getty Images

 

Джозеф Квінн

Усього за рік Джозеф Куїнн став героєм 4-го сезону «Дивні дива», зробив «Підземелля та дракони» популярними та допоміг продати мільйони футболок Hellfire Club. Він вперше потрапив до списку найкращих зірок IMDb.

 

Джозеф Квінн / Джерело: Getty Images

 

Міллі Алкок

Міллі Олкок, що народилася в Австралії, здобула міжнародну популярність і очолила рейтинг IMDb STARmeter в ролі бунтівної спадкоємиці «Залізного трону» Рейніри Таргарієн, яка осідлала дракона, в серіалі-приквелі «Гра престолів: Будинок дракона».

 

Міллі Алкок / Джерело: Getty Images

 

Емма Д'арсі

Емма Д'Арсі залишила свій слід як доросла версія королеви Рейніри Таргарієн у серіалі-приквелі «Гра престолів: Будинок дракона», утримуючи місце у топ-10 IMDb STARmeter протягом трьох місяців.

 

Емма Д'арсі / Джерело: Getty Images

 

Ана де Армас

У 2022 році Ана де Армас вдруге посіла перше місце в щорічному списку найкращих зірок IMDb завдяки двом популярним хітам Netflix – «Блондинка» та «Сіра людина», а також фільму Hulu «Глибокі води».

 

Ана де Армас / Джерело: Getty Images

 


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK