Julik розповів про сімейні цінності та виховання сина

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Julik розповів про сімейні цінності та виховання сина

Щорічно у середині вересня в Україні відзначають найтепліше та найрідніше сімейне свято  День батька! Лише раз у рік вдячні діти, вітають із цим святом своїх татусів.

Читайте такожЕлена Кравец показала двойняшек и рассказала об их отношении друг к другу

З нагоди цього свята Julik поділився думками, стосовно виховання дітей! Як правильно виховувати дітей та чи потрібно дозволяти усе  читайте у матеріалі.

36764634_2043156529061877_1160585753487474688_n

Катерина та Julik (спр. ім’я Назар Гук) познайомилися ще десять років тому, коли Юлік не був Юліком, а здібним хлопцем, який отримав музичну освіту в Італії. Катя на той час була ученицею школи. Вони довго «придивлялися» одне до одного, та й з рештою пов’язали своє життя.

У 2016 в подружжя народився син, якого іменували Денисом  ось такою є історія знайомства та заодження щасливої родини! До слова, нещодавно пара святкувала 5-річчя з моменту одуження!

Читайте такожЖених Регины Тодоренко получил серьезную травму, оберегая свою невесту

Як відомо, ще торік Julik працював у відомому колективі Dzidzio, та мав вкрай насичений графік. Тижневі гастролі, перельоти та постіні концерти розлучали пару частенько, доприкладу, якщо брати повноцінний місяць, то пара бачилась всього лиш 3-4 дні. Та все змінилось із виходом Julika із колективу, артист вдічі більше часу став приділяти родині та вихованню сина!

our_family_080

«Я тішусь, що маю змогу спостерігати як росте та як розвивається мій син! Око милується коли бачиш перші самостійні кроки, слова, також приємно просто разом проводити час!» – додав Julik.

Читайте такожОлег Винник дважды выйдет на сцену киевского Дворца спорта

З поміж активного робочого графіку іменитий татусь знаходить час на щоденні прогулянки, розваги та активний відпочинок із Денисом!

«Для мене виховання сина доволі відповідальний процес, адже я хочу дати Денису те, чого сам не мав у дитинстві. У вихованні найгловніше  не балувати та не пестити! Одним словом, повинен бути баланс», – зазначив артист.

Напомним, ранее мы писали, что после тяжелой болезни Евгения Власова впервые за три года дала концерт.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK