Гурт KAZKA презентував довгоочікуваний кліп на найпопулярнішу пісню літа

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Гурт KAZKA презентував довгоочікуваний кліп на найпопулярнішу пісню літа

Гурт «KAZKA» презентував новий довгоочікуваний кліп на пісню «Плакала». Це пісня про дівочу долю, про здатність українок відроджуватися через гіркі сльози, про діючий рецепт стирання поганих спогадів. Лише аудіозапис пісні зібрав рекордні для України майже 50 мільйонів переглядів на YouTube.

Читайте такожONUKA посвятила свой новый клип проблеме загрязнения окружающей среды

Популярність гурту сягнула далеко за межі України. Колоритну, самобутню, українську музику гурту «KAZKA» слухають у Молдові, Болгарії, Росії, Литві та найпрогресивніших Нью-Йорку, Токіо, Лондоні та інших містах.

_5_01

Читайте такожОля Цибульская выпустила сказочный клип для детей

Робота над відео на пісню «Плакала» залишиться в серці та в пам'яті кожного, хто був причетний до його створення. Для них це не прохідна робота, а важливий етап в житті кожного. Кліп хочется переглядати, слухати, відчувати. Без штучності та вигадок. Хоч 50 мільйонів разів поспіль.

«Ми хочемо подякувати усім за любов, за ваші відгуки та підтримку. В цьому відео тільки відверті емоції справжніх українських дівчат – таких прекрасних, чуттєвих та сильних. Це відео – ода нашим жінкам та подяка за натхнення, любов і силу», – каже Олександра, учасниця гурту «KAZKA».

_4_01

Нагадаємо, що трек «Плакала» увійшов до першого альбому гурту KARMA, який одразу ж потрапив до списку найкращих альбомних релізів України першої половини 2018 року та зібрав безліч позитивних відгуків професійних музикантів та слухачів. До платівки KARMA увійшло 10 треків. Автором більшості текстів, в тому числі і «Плакала», став поет та виконавець Сергій Sedrik Локшин.

Читайте такожОдин за всех: смотреть выпуск онлайн (эфир от 23.09.2018)

У продовження успішної співпраці у всеукраїнському турі гурту партнером релізу відео роботи став музичний додаток fizy, який надає можливість всім фанам постійно насолоджуватись музикою гурту «KAZKA» – онлайн або офлайн.

Напомним, ранее мы сообщали, что Яна Соломко показала, как приучает 3-летнюю дочь к труду.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK