10 неймовірних костюмів з фільму «Тільки Диво»

10 неймовірних костюмів з фільму «Тільки Диво»

У 2019 році на великі екрани вийде сімейне фентезі «Тільки Диво». Події фільму розгортаються в переддень свята Миколая. Під дією різдвяного дива головні герої не лише долають труднощі, а й знаходять справжнє кохання та будують міцну дружбу.

З нетерпiнням чекаємо на прем`єру фiльму, а поки що погляньте на неймовiрнi костюми!

Костюм Софії «Крем-брюле» (Марія Герасименко у ролі Софії)

Читайте такожОмбре или балаяж? Трендовые техники окрашивания 2019 года

 
Костюм створила дизайнер Айна Гассе для однієї з головних героїнь фільму – Софії для зйомок епізоду «Святковий прийом в будинку Бургомістра». За задумом режисера Олени Каретник – вбрання героїні мало бути дуже ошатним та легким: були використані легкі прозорі тканини, оскільки у цій сукні героїні довелося виходити на вулицю, у сильний мороз та сніг. Тканини мали підкреслити те, як Софії мало бути холодно. Сукня мала бути схожа на тістечко, адже інші героїні фільму дражнили Софію «Рожеве тістечко крем-брюле».

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-1

Костюм Феї Сноведінь (Illaria у ролі Феї Сновидінь)
 
Костюм створили для співачки та акторки Ілларії, яка у фільмі виконала роль Феї Сноведінь. Ковпак героїні став одним із найдорожчих головних уборів. Його прикрасили вручну намистинами та напівдорогоцінним камінням. Костюм виконаний у кольоровій гамі Північного сяйва –  у синьому, зеленому та золотому кольорах.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-2

Костюм «На свято Миколая для дочок Бургомістра»
 
Старші доньки Бургомістра на святі Миколая вбрані у однакові сукні. Кольорова гама відповідає старовинним різдвяним костюмам з червоного оксамиту та шотландською кліткою, які характерні для європейських країн. Ці костюми надихнули майстринь авторської ляльки, які, за мотивами цієї сцени у фільмі, створюють ляльки ручної роботи.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-3

Карнавальний костюм Бургомістра (Сергій Озіряний у ролі Бургомістра)

Читайте такожЛунный календарь стрижек на Ноябрь 2018

Оскільки мешканці казкового містечка «Тільки Диво» вже 7 років потерпають від зими та холоду, навіть головна людина міста – Бургомістр мріє про літо та тепло. Відтак, для святкового карнавалу він обрав костюм Сонечка. У ньому очільник міста виглядає кумедно та легковажно.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-4

Карнавальний костюм Бджілки (Людмила Ігнатенко у ролі няні Мусі)
 
Карнавальний костюм Бджілки – це реальний костюм, який одягали жінки на європейські карнавали у 19 столітті. Ескіз вбрання режисер та художник з костюмів побачили у бібліотеці Вернадського, у «Модному журналі», виданому ще у  тому ж столітті. Там же була надрукована уся необхідна інформація, щоб таке вбрання створити. Костюм Бджілки дістався старенькій няні Мусі.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-5

Святий Миколай (Олександр Дірдовський у ролі Святого Миколая)

Читайте такожСтартовала глобальная распродажа брендовых вещей в крупнейшем интернет-магазине одежды и обуви

Творці картини навмисне відійшли від костюму, в якому частіше за все зображують Святого Миколая. Зазвичай - це церковне вбрання, або червоне пальто, як в Діда Мороза.  Святий Миколай «Тільки Дива» схожий на мага, чарівника. Його просторий оксамитовий плащ нагадує морський плащ капітана, і він керує літаючим вітрильником. В такому одязі його можна побачити на стародавніх  листівках, і це виглядає реально казково.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-6

Нік – літній (Євген Нищук у ролі Ніка)
 
Костюм Ніка у епізодах – спогадах дуже яскравий і елегантний. Молодий красень Нік в ньому  витанцьовує запальний Жок в шинку. В основі костюму – старовинний народний данський костюм. Він мав спалахувати кольоровою блискавкою в епізоді, щоб показати контраст героя до хвороби,  більше підкреслити драматичність його долі.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-7

Марія – троянда (Анжеліка Савченко у ролі Марії)
 
Вишуканий костюм Марії у фінальній сцені святкового карнавалу дуже ніжний і жіночий. Він пасує образу героїні  вразливої  і чуттєвої жінки, на яку випало багато випробувань.

Тканина з тонкого оксамиту і кольору чайної троянди виглядає дуже романтично.  Капелюшок  у формі троянди створювали декілька майстринь одночасно, збираючи пелюстку до пелюстки. Майже всі жінки знімальної групи просили приміряти Троянду Марії після зйомок.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-8

Софія  основний блакитний (Марія Герасименко у ролі Софії)

Костюм  коханої дівчини головного героя Северина Софії досить складний. Тут і важка спідниця з тафти, і шубка, дивовижний капелюшок, який мав показати оригінальний смак дівчини. Головна прикраса - червона плетена мережа ручної роботи, над яким майстриня працювала три місяця.  Це справжній витвір мистецтва, і у фільмі він єдиний.

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-9

Карнавальний костюм «Бетмен» (Андрій Воробель у ролі Крисена)
 
У головного поганця мав бути кумедний  гротесковий  костюм. Художник з режисером довго думали і вирішили, що коли Крисен з’явиться на карнавал,і всі мають реготати. Саме так, як би сучасний політик одягався б в костюм Наполеона, наприклад. 

10-neymovrnih-kostyumv-z-flmu-tlki-divo-10


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK