Катерина Ольшицька створила сукні для конкурсанток Mrs Ukraine World 2017

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Катерина Ольшицька створила сукні для конкурсанток Mrs Ukraine World 2017
Катерина Ольшицька створила сукні для конкурсанток Mrs Ukraine World 2017
Личный архив

Молода українська дизайнерка Катерина Ольшицька відома своїм унікальним підходом до створення одягу.

Читайте такожЛеся Никитюк продегустировала вино от Анджелины Джоли и Брэда Питта
І цього разу вона вразила всіх своїми патріотичними образами для учасниць престижного конкурсу краси Mrs Ukraine World 2017. Захід відбувся у Києві, і саме тут Катерина представила свої вечірні сукні, додавши нотку патріотизму, які підкреслили красу та гордість за свою країну кожної з конкурсанток.

«Це був для мене особливий проект, і я дуже рада, що змогла долучитися до такої знакової події. Кожна сукня була створена з любов’ю до нашої країни, і я прагнула не лише залишити формат вечірніх суконь, а й через них передати дух нашої ідентичності. Важливо було не лише зробити їх красивими, а й втілити в них нашу національну гордість», – розповідає Катерина Ольшицька.

Дизайнерка обрала для своїх творів традиційні кольори українського прапору, що стали основою для суконь. Кожен елемент був продуманий до дрібниць: від крою до тканини. Образи, створені Катериною, мали на меті не лише підкреслити красу учасниць, але й вразити глядачів своєю самобутністю і глибоким змістом.

Конкурс Mrs Ukraine World 2017 став знаковою подією для української модної індустрії, і роботи Катерини Ольшицької стали яскравим акцентом цього шоу. «Це велика честь бути частиною такого важливого заходу. Я сподіваюся, що мої сукні принесуть учасницям удачу і впевненість у власних силах», – додає дизайнерка.

Катерина Ольшицька продовжує дивувати своїм талантом і креативністю, а її роботи стають все більш популярними на українському та міжнародному рівнях. Від патріотичних суконь до стильних колекцій одягу – її творчість завжди знаходить відгук у серцях людей, які цінують справжню красу і якість.


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK