Осінній сезон-2019 на НЛО TV: що й коли дивитися?

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Осінній сезон-2019 на НЛО TV: що й коли дивитися?

Давайте познайомимося ближче з телепрограмою НЛО TV на осінній сезон 2019.

ШОУ

«Мамахохотала»

Читайте такожНа твоей стороне: канал «Украина» покажет премьеру криминальной мелодрамы
Новий сезон молодіжного гумористичного шоу «Мамахохотала». Ще більще актуального гумору, яскравих мініатюр і жартів від улюбленців публіки.

Оскільки екс-ведучий «Мамахохотала» Роман Грищук пішов в політику, у шоу з'явилися нові ведучі - брати-близнюки Ігор та Олексій Рева.

По неділях о 21:00 на НЛО TV

«Без краватки»

Мета цієї розважальної програми - довести всім, хто сумнівається, що справжні чоловіки «не перевелися». У новому сезоні відстоювати звання Справжнього Чоловіка будуть відомі актори, шоумени, політики, режисери, спортсмени.

У гостях у ведучої Іванни Онуфрійчук - Роман Грищук, Ахтем Сеітаблаєв, В'ячеслав Соломка, Серж Смолін, Олег Маслюк, Ярослав Заблоцький та інші.

По п’ятницях о 23:00 на НЛО TV

«Оттак мастак»

У новому сезоні ведучий шоу Серж Куніцин дивуватиме побутовими лайфхаками та неймовірними дослідами – зробить справжню гармату з офісного паперу забійної сили, розповість історію виникнення і причини вибухів дирижаблів і проведе небезпечний експеримент – зробить електродугу в студії (це як справжня блискавка!).

Щодня о 06:30 на НЛО TV

«Середземноморський check-in»

Ведучими «Середземноморського check-in» залишилися Альона Мороз та Ілля Луценко, знайомі глядачам за «Північним check-in». Фішка цього сезону – дослідження країн у форматі «Очікування/Реальність». Команда проекту відвідала 15 країн, кожна з яких колись була частиною Римської Імперії, а потім пішла своїм шляхом розвитку.  Альона та Ілля  покажуть які різні та, водночас, схожі між собою сьогодні Туреччина, Ізраїль, Кіпр, Єгипет, Туніс, Марокко, Іспанія, Майорка, Франція, Італія, Мальта, Греція, Чорногорія, Хорватія і Словенія.

«Ми запитали українців, що вони знають про ті чи ті країни, і поїхали підтверджувати або спростовувати ці стереотипи. Чесно кажучи, в декількох містах ми самі ледве щелепи не втратили від того, наскільки наше уявлення не збігається з реальністю. У кожному місті ми відшукали цікавинки, приховані від загальнотуристичного маршруту, і готові цими знахідками з вами поділитися. Не обійшлося і без пригод: ми пили зі справжнього пивного фонтану в Словенії, купували наркотики в центрі Барселони, першими пробралися з камерами до небезпечних нетрів Касабланки, побачили як паралізує Єрусалим з настанням Шабату та дізналися на власному досвіді чого категорично не можна робити в мусульманських країнах. А ще, як завжди в «чекінах», ми намагалися розібратися, як тут живуть звичайні люди. Дочекайтеся нового сезону і побачите все на власні очі!», – закликають Ілля та Альона.

По суботах о 09:45 на НЛО TV

СЕРІАЛИ

«Швидка»

У новому сезоні перед командами професіоналів стоятимуть фантастичні виклики, завдання і справи, а стосунки всередині колективу стануть ще більш пікантними. До речі, в одній із серій глядач побачить фронтмена гурту «Друга ріка» Валерія Харчишина в ролі... Валерія Харчишина.

З понеділка по четвер о 19:00 на НЛО TV

«Паніка Вова»

Детективний серіал. Популярний (в минулому) актор, виконавець ролі детектива, Володимир Бойко стає заручником обставин і дійсно стає детективом – вже не на екрані. У розслідуваннях йому допомагає давня знайома Ніка, яка добре знається на комп'ютерних технологіях. Розплутавши одну справу, пара береться за інші – складні, серйозні виклики, часто навіть вбивства.

«Незважаючи на те, що це не ситком, детективний серіал матиме іронічний підтекст, у найкращих традиціях «Касла» та «Агентства «Місячне сяйво». Очікуємо, що для нашого глядача це буде щось нове й цікаве», – директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

«Фішка нашого серіалу – історія головного героя. Це професійний актор, майстерність якого допомагає Вові перевтілюватися в різні образи – навіть жіночі – щоб дістати потрібну для розслідування інформацію. За сюжетом у серіалі буде багато вбивств, але ми не акцентуємо уваги на жорстокості, не «смакуємо» подробиці. Найважливіше – передати логіку головних героїв, їхній «шлях» до розв’язки», – розповідає генеральний продюсер Серж Куніцин.

У головних ролях серіалу знялися Олексій Комаровський (грав у серіалі «Парадокс», який також виходив на НЛО TV), Марія Северілова, Сергій Кисіль, Михайло Досенко та Роман Лук'янов.

Довідка:

Виробництво: Kunica Production Studio

Автори ідеї: Олег Добреля, Іван Букрєєв, Серж Куніцин

Генеральний продюсер: Серж Куніцин

Продюсери: Іван Букрєєв, Олег Добреля

Виконавчий продюсер: Сергій Піддубний

Виконавчий продюсер: Олексій Храмов

Головний сценарист: Григорій Шинкаренко

Головний редактор: Дмитро Шостак

Режисер-постановник: Максим Герасимов

Оператор-постановник: Іван Віссаріонов

Оператор: Ігор Фетько

Старший звукорежисер: Олександр Бурміцький        

Художник-постановник: Тимур Юсін  

Старший костюмер: Віталій Бірковський

Старший гример: Юлія Свиридова      

З понеділка по четвер о 20:00 на НЛО TV

«Прєподи»

У центрі сюжету –  викладачі Ельвіра, Дарина, Юлія, Артур і Ярослав. Здається, ще вчора вони навчалися, закохувалися, гуляли ночі й дні, готуючись до сесій і заліків і придумували прізвиська прєподам-занудам. А сьогодні самі опинилися за катедрою. Їм важко здаватися серйозними перед студентами, ще важче – робити це перед старшими колегами, тому прєподи постійно потрапляють у незручні, часом милі й смішні ситуації. У комерційному училищі з дуже незвичною директоркою вони дадуть жару і змінять погляд на навчальний процес як на щось нудне.

«В ефірі НЛО TV ми вирішили продовжувати історію з різними професіями, загорнутими у комедійний фантик. Поліцейські та медики (вже у двох проектах – парамедики та студенти медичного факультету) активно запалюють у нашому ефірі, тепер подивимося, на що здатні викладачі коледжу. Ми готові до будь-яких експериментів, які точно сподобаються нашим глядачам», – директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Головні ролі у серіалі грають Ірина Андрєєва (директорка Оксана Іванівна Ковдра), Марія Крушинська (Юлія Писарчук, викладачка психології), Олександр Рудько (Артур Чорний, викладач історії, мови та літератури), Анатоль Фон-Філандра (Ярослав Гупало, викладач права, англійської мови), Тетяна Степченкова (Дарина Сась, викладачка вищої математики та інформатики) та Любляна Фенчак (Ельвіра Хижняк, викладачка основ культури та естетики).

«Прєподи» – серіал про викладацькі будні, в яких немає місця сірости.

Довідка:

Виробництво: компанія «Маркер Медіа»

Продюсери: Андрій Танабаш, Елла Бобленюк, Іван Букрєєв, Олег Добреля

Директор виробництва: Марина Тануркова

Режисер-постановник: Наталя Пасеницька

Редактор: Дмитро Шостак

Літературний редактор: Інна Рєпіна

Кастинг-директор: Аріна Петрова

Оператор-постановник: Дмитро Оксамитний

Художник-постановник: Юрій Сирош

Художник з костюмів: Катерина Литвинова

Художник з гриму: Георгій Мацкевич

Звукорежисер на майданчику: Денис Кащей

Прем'єра у листопаді на НЛО TV

«Громада»

«НЛО TV завжди грає на полі гумору і розваг, але в кожен проект ми намагаємося закласти декілька шарів, зокрема, підняти соціальні та інші важливі теми, але подати їх легко. Гумор дає можливість зламати психологічний бар’єр несприйняття та донести важливі речі глядачеві. «Громада» – це сучасна історія про нас, прогресивну молодь, про залишки минулого, нашу країну та її трансформацію у сучасну європейську державу. Тут буде і актуальна сатира, і душевність, але точно не буде моралізаторства», – директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

У «Громаді» йдеться про завзяту ініціативну дівчину Алісу, котра повертається в рідне українське містечко після навчання в Європі та привозить великий грант на перетворення занедбаного заводу в молодіжний культурний центр. За умовами гранту Аліса має співпрацювати з несвідомими представниками байдужої громадськості та чиновниками, в яких на цей грант особисті плани. Її абсолютна чесність, поєднана з невичерпним оптимізмом та незламною вірою в порядність людей, стає головною рушійною силою змін навколо неї.

«Сюжетно ми підіймаємо багато важливих питань. Наші герої матимуть справу з токсичними стереотипами, бюрократією і хабарництвом, ксенофобією, нетолерантністю тощо. Проте, всі ситуації» в Громаді» подаються з гумором і їх вирішення не залишає негативного осаду у глядача Вважаю, що нам дуже пощастило із кастингом, адже наші актори відчули і серйозність, і комічність ситуацій, які їм потрібно відтворювати», – генеральний продюсер Серж Куніцин.

Головні ролі в ситкомі зіграли Юлія Шугар, Павло Тупіков (відомий глядачам НЛО TV за роллю у серіалі «СуперКопи»), Артур Логай, Антон Соловей, Венеді Роуз, Володимир Пітеров, Тетяна Юрікова та Кирило Ганін.

Довідка:

Виробництво: Kunica Production Studio

Генеральний продюсер: Серж Куніцин

Продюсери: Іван Букрєєв, Олег Добреля

Виконавчий продюсер: Сергій Піддубний

Лінійний продюсер: Дар'я Садовська

Креативні продюсери, автори сценарію: Сергій Кулибішев, Владислав Байдун

Редактор: Дмитро Шостак

Режисер-постановник: Павло Цибенко

Оператор-постановник: Денис Блажиєвський

Другий оператор: Тимофій Орел

Керівник звукового департаменту: Олександр Бурміцький

Звукорежисер: Сергій Мущенко

Художник-постановник: Юрій Сірош

Художник з костюмів: Віталій Бірковський

Художник з гриму: Юлія Свирідова

Прем'єра у листопаді на НЛО TV

Анімація

«Небезпечна зона»

У самому центрі України виникла зона екологічної катастрофи та звалище радіаційних відходів. Після евакуації людей звірі, які лишились у зоні, еволюціонували та утворили суспільство.

У «Небезпечній зоні» залишилась жити тільки одна родина людей – Карпенки. Голова сім’ї Толік з усіх сил намагається стати взірцем для свого сина Андрія. Андрій – цинічний підліток, у якого пранки та жарти над батьком – головна життєва потреба. Інші члени родини: мама Оля, донька Іра, інтелектуал Черепах і дід Мирон. Карпенки намагаються залишатися пересічною українською родиною, проте це не так просто, коли живеш поміж людозвірів.

По неділях о 23:00 на НЛО TV

«Чортовийки»

Чортовийки – це невеличке, відрізане від світу провінційне містечко. Троє друзів – Данко, Шпиндик і Левко, різні за характером підлітки, переживають пригоди, разом потрапляють у різні халепи і разом виплутуються з них. Вони протистоять цілому місту інтернет-зомбі, починають підпільне виробництво «Копі-Лювак», борються з велетенськими слимаками-мутантами, шукають легендарні козацькі скарби. Хоч би якими складними здавалися проблеми, юні герої завжди знайдуть вихід.

По неділях о 23:30 на НЛО TV


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK