«Лікар Ковальчук»: Дар’я Трегубова стане «всесвітнім злом» другого сезону

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

«Лікар Ковальчук»: Дар’я Трегубова стане «всесвітнім злом» другого сезону

У другому сезоні україномовної медичної драми «Лікар Ковальчук», прем'єра якої відбудеться на телеканалі «Україна» 1 жовтня о 18:00, з'являться чотири нових персонажа. Зокрема, актриса і телеведуча Дар’я Трегубова зіграє роль заступника головного лікаря приймального відділення з економічних питань Вікторію Кравець.

За словами Дар’ї, їй складно будь-що схвалити в своєму персонажі.

Читайте такожОлег Винник дважды выйдет на сцену киевского Дворца спорта

«Моя героїня – це, напевно, всесвітнє зло, всесвітнє зло другого сезону. Це найбільш негативний персонаж з усіх присутніх, вона вставляє палки в колеса всім добрим персонажам цього серіалу, вона досить корислива, щоправда, у неї, Вікторії Володимирівни, є на це підстави. Звичайно, як у кожного героя, у неї є мотив, за яким вона діє, але її методи абсолютно суперечать загальноприйнятим нормам моралі», – розповіла Дар'я Трегубова.

Як повідомлялось, в кінці першого сезону в складних відносинах трійці головних дійових осіб картини «Лікар Ковальчук» – Оксани Ковальчук (Анастасія Карпенко), Максима Закревського (Сергій Дерев'янко) і Бориса Зуєва (Олександр Форманчук)– стався радикальний злам. Оксана та Максим дізналися, що Борис плів інтриги в приймальному відділенні і будь-що намагався підставити Максима. Зуєв зник. Тепер, здавалося б, ніщо не повинно було перешкодити особистому щастю Оксани і Максима, вони готуються до весілля, проте певні обставини вносять свої корективи в їхні плани.

d._trehubova_i_anastasiya_karpenko

У другому сезоні зміни спіткають не лише особисте життя головних героїв, а й безпосередньо приймальне відділення. Так, у лікарні з'являться чотири нових співробітника: новий головний лікар – Вадим Бондар (Позняк Артем), його заступник з економічних питань – Вікторія Кравець (Дар’я Трегубова), лікар швидкої допомоги – Ігор Коломоєць (Сінчуков Євген) і травматолог – Олександр Дудник (Тихомиров Макар). Як саме складуться відносини в колективі після приходу нового керівництва?

Читайте такожНастя Каменских «подарила» обручальное кольцо Олегу Виннику

У серіалі також зіграли актори Єлизавета Зайцева, Стас Мельник, Ніна Набока, Слава Красовська, Дмитро Вівчарюк, Петро Бойко, Сергій Сафрончик і багато інших.

Автор сценарію – Олександра Смілянська. Режисери – Віра Яковенко, Антон Гойда. Оператори-постановники – Дмитро Баженов і Сергій Головащук. Продюсери – Наталія Стрибук, Роман Ткаченко, Сергій Баранов, Ігор Волков.

У другому сезоні заплановано понад 40 епізодів. Кожна серія – це окрема історія з життя пацієнтів приймального відділення, в якому працюють головні герої.

Дивіться прем'єру другого сезону україномовної медичної драми «Лікар Ковальчук» в понеділок, 1 жовтня, о 18:00 на телеканалі «Україна».

Напомним, ранее мы писали, что участница «Танців з зірками» была близка к падению вниз головой в прямом эфире.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK