Щасливі за сім днів – дивитися онлайн 1 випуск від 06.02.2022

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Щасливі за сім днів – дивитися онлайн 1 випуск від 06.02.2022
Щасливі за сім днів – дивитися онлайн 1 випуск від 06.02.2022
Пресслужба каналу СТБ

6 лютого на СТБ вийшов перший випуск проекту Щасливі за сім днів. 1 випуск шоу Щасливі за сім днів дивіться онлайн на tv.ua

Читайте такожBaby on board (Малыш на борту) - Турция - смотреть онлайн 1 выпуск от 04.02.2022
Дивіться у 1 випуску проєкту Щасливі за сім днів: Ольга Гордієнко – героїня першого випуску проєкту неймовірних перевтілень. За 17 років шлюбу вона втратила себе та довіру до чоловіків. Спочатку сім'я Ольги була щаслива і в ній панувала любов, але згодом пристрасть у стосунках згасла. Останньою краплею стала зрада чоловіка, що розділила життя героїні на «до» та «після».

У проєкті Щасливі за сім днів 2022 року Марина Боржемська, Надія Матвєєва та Андрій Жельветро допоможуть героїні змінитися внутрішньо і зовні та полюбити в собі жінку. Вони допоможуть їй розібратися у дитячих травмах, які заважали бути щасливою навіть у дорослому віці. Відправною точкою для трансформації стане погляд у майбутнє. Коли Ольга побачить, якою буде через 10 років, якщо нічого не робитиме, у неї не виникне думки втекти та опустити руки. Не проґавте неймовірний шлях героїні – дивіться онлайн проєкт Щасливі за сім днів сезон 1 випуск 1 від 06.02.2022.

1 випуск проєкту Щасливі за сім днів дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK