Фонд Сергія Притули влаштує виставку фотографій героїв Азовсталі для допомоги АЗОВу

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Фонд Сергія Притули влаштує виставку фотографій героїв Азовсталі для допомоги АЗОВу
Телеведучий та волонтер Сергій Притула
facebook.com/serhiyprytula

100% зібраних коштів підуть на закупівлю мілітарної допомоги полку «АЗОВ».

Читайте такожВіра Кекелія вдруге стала мамою та назвала ім’я новонародженої дитини
З 12 по 14 серпня у галереї D12 (вул. Десятинна, 12) в Києві пройде виставка фотографій Дмитра Козацького (позивний «Орест»), фотографа і керівника пресслужби полку «АЗОВ». Мета заходу – зібрати кошти на мілітарну допомогу для бійців полку «АЗОВ», які продовжують боротьбу, поки їхні побратими в російському полоні, і нагадати світу про оборонців Маріуполя та їхній героїзм.

Поряд із 25 відомими роботами «Ореста» ми покажемо його фотороботи з бомбосховищ «Азовсталі», які раніше не публікувалися. Їх Фонду надала його мама Ірина, – кажуть в Фонді Притули. – Ми покажемо відео, які захисники «Азовсталі» надсилали своїм родинам просто з пекла в оточенні окупантів. «Азовсталь» – це ще не минуле. Це історія, яка триває просто зараз. Захисники Маріуполя досі в російському полоні. Ми не маємо права про них забувати!

Боєць «АЗОВу» на «Азовсталі» / Пресслужба Нового каналу

Також в рамках події відбудеться зустріч-розмова з родичами бійців різних підрозділів, які були на «Азовсталі». Це і «АЗОВ», і прикордонники, і бійці територіальної оборони та поліції Маріуполя. Вони розкажуть історії захисників Маріуполя, які досі ніхто не чув. А ще в різні дні виступлять Сергій Жадан, гурт ТНМК та діджейка Дар'я Коломієць.

Нагадаємо,

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK