Зірка серіалу «Зв’язок» Аліна Кошарна поділилася порадами, як стати моделлю

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка серіалу «Зв’язок» Аліна Кошарна поділилася порадами, як стати моделлю
Акторка Аліна Кошарна
Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалу «Зв’язок» Аліна Кошарна розповіла про модельну кар’єру.

Читайте такожМихайло Кукуюк поділився спостереженнями після спілкування із захисниками
Аліна Кошарна не лише знімається в кіно, а й професійно працює моделлю. Вона почала будувати свою кар’єру в 14! За 12 років роботи Аліна набралася досвіду й тепер знає про підводне каміння, яке може чатувати на моделей-початківців. Зірка серіалу «Зв’язок», який Новий канал покаже вже цієї осені, пригадала свій старт у сфері моделінгу.

З початку модельної кар’єри одразу згадуються мелітопольський вокзал і мама, яка виштовхувала мене на потяг. А я вчепилася в неї і повторювала, що нікуди не поїду! Вона просто відштовхувала від себе (усміхається). І наостанок сказала: «Їдь, це твоє майбутнє!» – розповіла Аліна Кошарна в інтерв’ю «Шипшина шоу». – Я сама жила в Парижі протягом місяця. І, повірте, в цьому немає нічого романтичного.

Акторка Аліна Кошарна / Пресслужба Нового каналу

Акторка зазначила, що шлях до успішної кар’єри моделі часто пов'язаний з проблемами і безліччю відмов.

Ви повинні розуміти, що модельна кар’єра – це не про високий прибуток і особисте життя. Так, звісно, не без цього. Але вже після того, як пройдеш увесь жах на початку. Постійні кастинги, перельоти, проживання в незрозумілих модельних апартаментах, відсутність грошей, ще й робота 24/7. У цей час ти не живеш, а виживаєш. Тому треба розуміти, що буде складно, – додала Аліна. – Та завдяки цьому періоду я навчилася проявляти характер. І швидко подорослішала: вже в 15 років жила окремо від батьків. Навіть якщо ви не почнете заробляти, то точно здобудете певні скіли для майбутнього.

Акторка Аліна Кошарна / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожІра Гатун – нова учасниця «Improv Live Show»!
Зірка «Зв’язку» також дала поради моделям-початківцям.

Варто розпочинати кар’єру з пошуку материнського агентства. Саме воно займається просуванням тебе як моделі, – поділилася акторка. – Тобто школа моделей – це про курси і навчання. А от материнське агентство шукає можливі контракти як в Україні, так і за кордоном.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK