Богдан Шелудяк розкрив секрет особистого життя

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Богдан Шелудяк розкрив секрет особистого життя
Ведучий Богдан Шелудяк
Пресслужба Нового каналу

Ведучий шоу «Хто зверху?» Богдан Шелудяк розповів, як привіз свою обраницю в батьківський дім після трьох місяців стосунків.

Читайте такожТОП-5 фільмів від Юри Ткача, які допоможуть підняти собі настрій та провітрити голову
Експерти кажуть, що молодим людям дуже важливо самостійно будувати стосунки. Працювати над ними, долати труднощі та встановлювати свої правила. Найгірше, якщо у взаємини втручаються з порадами рідні чи друзі. З цією думкою погоджується й ведучий ігрового шоу Нового каналу «Хто зверху?», блогер Богдан Шелудяк.

Батьки ніколи не втручались у мої стосунки. Та я й сам лише двічі знайомив дівчат із мамою й татом. А у рідний дім привозив взагалі лише одну. Це для мене велика відповідальність, – розповідає хлопець у «Він Вона Шоу». – Я така людина, що якби вони сказали «ні» щодо моєї дівчини, то, мабуть, це вплинуло б. Щойно хтось посіє в мені зерно сумніву, можу почати себе накручувати аж до того, що воно розростеться до розмірів нормального такого дубу. І батьки це знають, тож ніколи не наполягали на зустрічі з моїми обраницями.

Ведучий Богдан Шелудяк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожТетяна Песик розповіла, що їй допомогло позбутися зайвих кілограмів
В коментарі журналістам Богдан детальніше розповів про ту поїздку з обраницею до батьків.

Ми зустрічалися лише три місяці. Уявіть, були дівчата, з якими ми будували стосунки протягом року, і вони не були знайомі з моїми батьками. А тут минуло тільки три місяці! Все тому, що вона хотіла зустріти зі мною Новий рік. Я теж цього хотів. Але до повномасштабної війни в нас із батьками була незмінна традиція – святкувати новорічну ніч усім разом вдома, – ділиться Шелудяк. – Я, в принципі, рідко їздив у рідне місто. Але на Новий рік – обов'язково. Звісно, перед знайомством хвилювався. Та впевненість у тій дівчині позбавляла страху, що щось піде не так.

Богдан Шелудяк з батьками / Пресслужба Нового каналу

Ведучий «Хто зверху?» зізнається: порад щодо цього відповідального моменту в житті закоханих пар та їхніх батьків давати не буде. Оскільки точно не є експертом у цій справі.

Єдине, що можу сказати, – будьте самі впевненими в людині. Впевненими настільки, щоб на вас не могли вплинути жодні чужі думки, – говорить Богдан Шелудяк. – Батьки можуть по-різному відреагувати на вибір другої половинки, чим «сколихнути» стосунки. Тож я вважаю, що головне у справі знайомства – робити це тоді, коли для себе точно вирішили, що це саме «та» чи «той».

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK