Київський театр ляльок запрошує на прем'єру новорічної інтерактивної вистави «Казки для Миколая»

Київський театр ляльок запрошує на прем'єру новорічної інтерактивної вистави «Казки для Миколая» / Пресслужба

Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра запрошує маленьких глядачів на прем'єру новорічної інтермедії «Казки для Миколая» режисера Гліба Тюпіна.

Читайте також: Антоніна Хижняк розповіла, як проходить навчання 6-річного сина Максима

Скільки казок ми чули про святого Миколая! І кожна з них як маленький скарб. А що, якщо є скарби – то є і ті, хто хочуть їх вкрасти!

Так і сталося у цю святкову ніч, коли чортенятко Тимко вирішив забрати усі казки Миколая, щоб діти їх більше не почули. Але, на щастя, маленький Янгол-охоронець дізнався про підступний план Тимка і вирішив йому у цьому завадити...

Актори театру ляльок: Юлія Олексієнко, Петро Чичук та Владислав Франчук

Пресслужба

У інтерактивній виставі «Казки для Миколая» глядачі разом з акторами зможуть взяти участь у казкових історіях про Миколая: потренуватися в катанні на лижах, перевірити свою влучність у грі в сніжки, а також весело провести час з танцями, піснями та загадками!

Вік: 3+
Тривалість: 40 хвилин
Вартість квитка: 100 грн

Квитки можна придбати на сайті театру. Також нагадаємо, що театр показує вистави на двох локаціях: основна сцена по вул. Миропільська, 1 (ст. м. «Чернігівська») та Дитячий простір «У світі казок» по вул. Шептицького, 1-б (ст. м. «Лівобережна»). Приходьте! Подаруйте собі та своїй дитині незабутні емоції!


Хмара тегів


Матеріали на тему