Звезда «ТСН. Тиждень» Алла Мазур показала подросшего сына Артема

Ведущая программы «ТСН. Тиждень» на канале 1+1 Алла Мазур  одна из самых скрытных звезд, если дело заходит о личной жизни. Обложки глянцев она украшает редко и не особо активно ведет свои страницы в соцсетях.

Читайте також: Горячие танцы: Елена Кравец похвасталась талантом 15-летней дочери

Тем не менее, бывают такие моменты, когда 53-летняя телеведущая пускает поклонников в свое личное пространство. Именно так случилось вчера, когда она показала публике своего подросшего сына Артема.

На своей странице в Facebook Мазур опубликовала целую серию фотографий 10-летнего мальчика. На снимках можно увидеть, как Тема увлеченно занимается изучением одной из образовательных игр.

Читайте також: Ничего себе! Наталья Холоденко начала сольную карьеру и уже презентовала клип

«Він розпаковував, вивчав, сканував, запускав – і в абсолютному захваті запитував: це правда? Ми будемо все це вивчати в школі?! Канал Плюс-Плюс, я думаю, цілком вже можна вважати підрозділом Міносвіти. Або окремою школою. Бо принцип «вчитися граючись – і граючись, вчитися»  реалізують найкраще. Від їхніх ігор діти не можуть відірватися і в 6, і в 10 років – перевірено. А коли Тьома зрозумів, що ця нова гра ще й сканується на мобільний... тут просто ховайся! В грі «Світ чекає на відкриття» Артем стартував із серії «Вітер та повітря». І, звичайно ж, з експерименту найважчого – політ ракети. Виявилось так цікаво, що в процес включилися всі, хто був у домі: включно з котом. Правда, в кадр потрапили тільки Тьома і Мусик. Але тепер з'явилася ідея купити для класу всю серію цих «відкриттів»: і про природу і довкілля, і про воду та її стани, і про сонце та енергію, і про вітер з повітрям, звісно. Тут на фото тільки фрагменти процесу. Але ракета – тобто кулька – тріумфально полетіла заданою траекторією – і це головне», – пишет в комментариях под фотографиями Алла Мазур.

Напомним, ранее Олег Винник представил первоначальную и ранее неизвестную версию трека «Роксолана».


Хмара тегів


Матеріали на тему