«Пробіг під каштанами»–2019: як готуються кияни

Алла Лисак

Алла Лисак

Lifestyle-редактор

Усі статті автора...

«Пробіг під каштанами»–2019: як готуються кияни
Марафон
пресс-служба

У Києві розпочалася підготовка учасників до 27-го «Пробігу під каштанами», який цього року відбудеться у День міста – 26 травня, на Майдані Незалежності.

Оргкомітет спортивно-благодійного заходу проводить для усіх охочих безкоштовні зустрічі з тренером.

«Ми раді вітати щороку нових учасників Пробігу, які своїм прикладом надихають інших, які небайдужі до суспільних проблем. Усі охочі підготуватися до 27-го «Пробігу під каштанами» мають змогу потренуватися в гарній компанії і отримати цінні поради щодо здорового способу життя», – розповідає інструктор з бігу, коуч з питань фізичної підготовки Олена Ханчанова.

На вихідних група підготовки під її керівництвом провела відкрите бігове тренування на столичному стадіоні «Спартак». Зібралися і дорослі, і діти. Тренер розповіла, як правильно готуватися до Пробігу, продемонструвала спеціальні вправи та дала рекомендації по структурі тренувань.

«26 травня я збираюся вийти на свій перший «Пробіг під каштанами». Дистанція основного Благодійного Пробігу – 5 км. Як з’ясувалося, це не така вже й мала відстань. До неї необхідно правильно підготуватися. Такі зустрічі дають змогу новачкам, як я, зрозуміти основи і почати вести спортивний спосіб життя», – ділиться враженнями учасниця тренування Олександра Пархоменко.

Усі охочі приєднатися до 27-го «Пробігу під каштанами» цього року можуть безкоштовно стати учасником групи підготовки. Вони отримують від тренера щоденні завдання он-лайн, а також збираються на оф-лайн зустрічі. У програмі окрім звичайних бігових тренувань заплановані йога, танці, корисні лекції, зустріч світанку під час пробіжки, плогінг  та дитячі тренування. Деталі можна знайти на сайті та на сторінці заходу у Facebook.

«Уже зараз ми активно готуємося до чудового свята – «Пробігу під каштанами», який щороку збирає тисячі небайдужих, аби допомогти маленьким пацієнтам. Допомагати можна весело і спортивно. Ми в цьому пересвідчилися і закликаємо усіх долучатися до нашої ініціативи»,–  говорить керівник 27-го «Пробігу під каштанами» Галина Філімонова.

Зазначимо, що на цей час наймолодшою зареєстрованою учасницею 27-го «Пробігу під каштанами» є Діана Алексюк. Її мама Катерина отримала номерок для доньки, коли тій було кілька днів від народження. Найстаршому зареєстрованому учаснику – Гарольду Фрезе – 78 років. Він брав участь у майже всіх Пробігах, починаючи з найпершого у 1993 році.

Реєстрація на «Пробіг під каштанами» триває на сайті заходу.  Цього року на учасників чекають сім стартів: «Благодійний Пробіг», «Дитячий Пробіг», «Пробіг в ходунках», «Пробіг мужніх», «Спортивний Пробіг», «Пробіг наосліп» та «Пробіг з собакою».

На усі зібрані кошти оргкомітет традиційно закуповує обладнання та витратні матеріали для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Минулого року за допомогою благодійних внесків вдалося зібрати рекордні два мільйона гривень.

Автор фото – Інна Загорулько.


Організаторами 27-го "Пробігу під каштанами" традиційно виступають Агентство маркетингових комунікацій «DIALLA» та Київська міська державна адміністрація.

Офіційний автомобільний партнер – компанія «Віннер Груп Україна». 
Офіційний техно-партнер – Eldorado.
Партнер «Дитячого Пробігу» – бренд «Сир&Стік» від ТМ Ферма.
Партнер «Пробігу з собакою»  ТМ DOG CHOW® (Дог Чау) 

27-й "Пробіг під каштанами"
26 травня 2019, Київ, Майдан Незалежності
#probig27 
#біжузарадималенькихсердець


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK